4 ilde operasyon: 63 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, dört ilde Jandarma tarafından düzenlenen "Kalkan-23" operasyonlarında 63 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 04.06.2024 08:09 GÜNCELLEME 04.06.2024 13:23
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dört ilde Jandarma tarafından düzenlenen "Kalkan-23" operasyonlarında 63 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, "Organizatörlerden; 38’i tutuklandı.14’ü hakkında adli kontrol kararı verildi. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; İnsan kaçakçılığı yaparak, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan organizatörlere asla fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • gariban 3 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım ben 150 bin nüfuslu bir ilde yaşıyorum inancınız olsun her taraf mülteci ve yabancı onun için buralarda vatandaş kızdığı için ak Parti'ye oy mermedi her tarafı chp aldı oy kaybını buralarda yani göçmen ve sığınmacılar yüzünden kaybettik daha neyi araştırıyorsunuz saygılarımla
    Cevapla
  • Mahmut 3 ay önce Şikayet Et
    Zaten doldurdunuz niye yakalAyon6z
    Cevapla
  • Morelli 3 ay önce Şikayet Et
    Ekonomik sorunlarin yarattigi patlama seytanlikta akillari
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım tekstillerde göçmen dolu ucuza çalıştırıyorlar hepsi Bodrum katlar kalıyorlar
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en hain insanlarından bir kısmı Türkiye de tek sebep kanunlarımız hainlere teröristlere kasten adam öldürenlere çocuklara tecavüz edenleri ve bunun gibi suçlara idam veya eskiden demir perdeleri ülkelerinde olurdu maden Ocağı cezası taş kırdırcaksın ölene kadar orada kalacak bak bakalım kim cesaret ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika erken seçim açıklaması!
Vatandaşların ne sıklıkla namaz kıldığı belli oldu! İşte dikkat çeken değişim