Köpek dehşeti bitmiyor! Yaşlı adam ağır yaralandı

Son günlerde ülke gündeminden düşmeyen sokak köpekleri Aydın’da da yaşlı, kadın ve çocukların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

GİRİŞ 04.06.2024 09:12 GÜNCELLEME 04.06.2024 09:14
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sürüler halinde dolaşan ve şehrin her yerinde görülen başıboş sokak köpekleri Nazilli’de saldırdıkları yaşlı bir şahsı hastanelik etti. Yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda tedavi gören yaşlı şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 72 yaşındaki Halil Özsağolu, ağır yaralandı. Zafer Mahallesi 77 Sokak'ta köpeklerin yaşlı bir şahıs köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı ile bölgeye gelen 112 ekipleri tarafından yaşlı şahıs hastaneye kaldırıldı.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yaşlı şahsı saldıran köpeklerin bölgedeki bir site tarafından sahiplenildiği iddia edildi.
Köpeklerin saldırısı esnasında bisikletinden düşerek başını taşa çarpması sonucu kafatası çatlayan ve beyinde hasar oluşan Halil Özsağolu’nun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Özsağolu’nun yakınları duruma tepki göstererek, bir an önce sokak köpekleri sorununa çare bulunmasını istedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • yolcu 3 ay önce Şikayet Et
    haber sitesinin birinde muhtemelen yanlı haber yapan bir sitede topuklu efe (özlemÇerçiyi kastediyor) başıboş köpek sorununu tamamen çözdü diyordu. hani nerde?
    Cevapla
  • toplansin artik 3 ay önce Şikayet Et
    "köpeklerin bölgedeki bir site tarafından sahiplenildiği " böyle çok var. güya sahipleniyorlar. sahipli mi sahipsiz mi belli degil. belediye bunları toplamalı.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Laik onlar.İnsan ölsün it yaşasın. Çocuğu ölse köpeği korur bu laikcikler.
    Cevapla
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    sokakta köpek istemiyoruz bu kanunun çıkmasını engelleyen kim varsa ya vatan hainidir ya bu ülkenin insanını semiyordur.
    Cevapla
  • Ya hak 3 ay önce Şikayet Et
    daha dün kendine saldıran köpeği vuran kuryeyi tutuklamışlardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
10 ay boyunca dinlendi! İlk veriler analiz ediliyor
Bakanlıktan emlakçılara konut kredisi faizi cezası