174 yıl hapisle aranan 17 yaşındaki hükümlü yakalandı

İzmir'de, 80 suç kaydı olup, 174 yıl hapis cezası ile aranan A.K. (17), polis tarafından yakalandı.

GİRİŞ 04.06.2024 09:10 GÜNCELLEME 04.06.2024 09:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 80 suç kaydı bulunan A.K.'nin, Karşıyaka ilçesi İmbatlı Mahallesi'ndeki bir adreste saklandığı bilgisini aldı.

Harekete geçen polis, 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık, kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık, hükümlü veya tutuklunun kaçması' gibi suçlar olmak üzere 9 ayrı dosyadan toplam 174 yıl 1 ay 16 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenilen A.K.'yi yakaladı. Gözaltına alınan A.K., adli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • 68aksaray68 3 ay önce Şikayet Et
    17 yaşında 80 suç kaydı oğlum biraz yerinde dur çokmu hiperaktifsin
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    vaybe yaş 17 suç kaydı 80 174 yıl kesinleşmiş hapis cezası pardon adaleti ve güvenliği olamayan bir ülkedemi olmuş bu vaka
    Cevapla
  • mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    ne çocuğu kardeşim 80 kayıtlı ceza ,kayıtsız ne kadar kim bilir ortalama her ay suç işliyor idam başka ceza kurtarmaz
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT HAN 3 ay önce Şikayet Et
    80 SUÇ kaydı var ve ortalıkta elini kolunu sallıya sallıya geziyor hadi onu geç 174 yıl hapis cezası olan bu suç makinesi nasıl neden bulunmuyor kaçıyor da şimdi yakalanıyor.... nasıl saklanıyor nasıl çıkıyor yada neden içeri girmiyor... bi sorumlular bulunsun açıklansın .... 80 suç 174 yılll oooooo woooowwwww ve dışardasınnnnn adalet.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    toplum paraziti.. asla dışarı salınmamalı... ya birisi öldürür yada boğar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...