Koğuşta kavga var! Seçil Erzan ve Bahar Candan birbirine girdi

Ucuz otomobil vaadiyle onlarca kişiyi dolandıran çeteye üye olmaktan tutuklanan Nihal- Bahar Candan kardeşler ile eski futbolcuları dolandırma iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan kaldıkları koğuşta birbirine girdi.

Koğuşta kavga var! Seçil Erzan ve Bahar Candan birbirine girdi
Koğuşta kavga var! Seçil Erzan ve Bahar Candan birbirine girdi
GİRİŞ 05.06.2024 11:23 GÜNCELLEME 05.06.2024 11:33
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ucuz otomobil vaadiyle onlarca kişiyi dolandıran çeteye üye olmaktan tutuklanan Nihal- Bahar Candan kardeşler ile eski futbolcuları dolandırma iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan, Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde 9. Koğuş'ta birlikte kalıyordu. 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan tahliye olunca, psikolojisi bozulan Bahar Candan bir kez hastanelik olmuştu.

AĞIR HAKARETLER

Bahar Candan, daha önce çok iyi geçindiği Seçil Erzan ile kavga etmeye başladı. Sözlü atışmalar, ağır hakaretlere kadar vardı. Bahar Candan, Seçil Erzan'ın üzerine "Dolandırıcı" diye bağırarak yürüdü.

Seçil Erzan "Sen de aynı suçtan buradasın" diye cevap verince Bahar Candan sinir krizi geçirdi. Her ikisi de revire götürüldü. Avukatları koğuşların ayrılması için dilekçe verdi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Ykp 3 ay önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Cmll 3 ay önce Şikayet Et
    Ülkenin geldiği son nokta Kara para aksoycuları banka dolandırıcıları telefon dolandırıcıları mafya uyuşturucu sokak mafyaları motosiklet mafyaları siyaset emniyet savcı hakim üçgeni hepsi işin içinde ülkenin geldiği son nokta AKP hükümetinin ülkeyi getirdiği son nokta burası
    Cevapla
  • Denge adalet 3 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar kıyamet günü yaklaşıyor herkes paçasını kurtarmaya baksın tek çare ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAMAK KALIYOR ALLAH HİDAYET VERSİN ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR ALLAH AZİZDİR HAKİMDİR ALLAH MUTLAK GALİPTİR ALLAH MUTLAK YÜCEDİR ALLAH MUTLAK BÜYÜKTÜR GÜÇ VE KUVVET SAHİBİDİR ALLAH AZİZDİR HAKİMDİR ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK.
    Cevapla
  • veli 3 ay önce Şikayet Et
    zeka testini geçemeyecek insanlar
    Cevapla
  • Tetik 3 ay önce Şikayet Et
    Bir kaç ünlünün kirli çamaşırları ortaya çıkmasın diye bu kadını resmen bitirdiler. Evet abi, fetö hala içimizde ve eski gücüne maalesef yeniden yaklaşmak üzere.
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Kadın suçsuz yani öyle mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan boykot konulu paylaşım: Filistinli kardeşlerimizin yanındayız
Schengen krizi: Almanya'dan AB ülkelerini kızdıran karar!