FETÖ'de iç hesaplaşma! Teröristbaşının yeğeninin itirafları büyük kavgayı başlattı

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in sosyal medya üzerinden yaptığı itiraflar örgütte büyük kavgayı başlattı. Açıklamalar sonrası FETÖ mensupları birbirlerini hedef aldı.

FETÖ'de iç hesaplaşma! Teröristbaşının yeğeninin itirafları büyük kavgayı başlattı
FETÖ'de iç hesaplaşma! Teröristbaşının yeğeninin itirafları büyük kavgayı başlattı
GİRİŞ 05.06.2024 16:15 GÜNCELLEME 05.06.2024 16:15
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Pensilvanya’daki malikaneden kaçırıldığı ve 15 Temmuz alçak darbe girişimine ilişkin iddialarıyla gündem olan Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen'in açıklamaları ortalığı karıştırdı. Ebuseleme Gülen'in açıklamalarının ardından FETÖ mensubu isimlerin arasında büyük kavga ateşlendi. Firari FETÖ mensubu Önder Aytaç ile Gülen'in özel doktoru Kudret Ünal, Emre Uslu ve Ekrem Dumanlı gibi isimler birbirine girdi.

FETÖ'CÜLERDEN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR

Ebuseleme Gülen'in itirafları sonrası sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Eski Polis Akademisi Öğretim Üyesi Önder Aytaç, Gülen'in özel doktoru Kudret Ünal'ın 'Susan kurtulur' paylaşımına "Söz gümüşse sükut altındır. Sözü altın olanın sükutu intihardır." şeklinde cevap verdi.



Diğer paylaşımında ise "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır hadisini nereye koyacaksınız?" diyen Aytaç, paylaşımın devamında ise bir şarkının sözlerini değiştirerek Ünal'ın "susma" uyarısına göndermede bulundu.



FETÖ mensubu Aytaç, diğer FETÖ'cülere de benzer göndermeler yaptı. Aytaç, FETÖ'ye ait eski Zaman gazetesinin Genel Müdürü Ekrem Dumanlı'ya "Şer ekibi medya başı Ekrem'e" diyerek başladığı paylaşımla "Ekrem Dumanlı utanmadan bazıları için 'sosyal medyadaki şer ekibi' demiştir. İtikadımca şer ekibinin başı Ekrem'dir. Emre Uslu da sözde hep tarafsız biri midir?" dedi. 

USLU'YU HEDEF ALDI ENGELLENDİ

Aytaç, diğer bir FETÖ'cü isim Emre Uslu'yu da paylaşımlarında hedef noktasına oturttu. Aytaç, FETÖ'nün üst karar mekanizması "Âli Heyet" üyesi Barbaros Kocaoğlu'nun "Ebuseleme Gülen'in iddialarının gerçek olmadığı" ifadelerini paylaşmasının ardından Uslu'yu "yalancılıkla" suçladı. Aytaç "Siyasilerle ilgili kirli oyunlar yaptırtan ve buna sponsor olan MÖZ (Mustafa Özcan), sosyal medyada sözde hizmeti destekleyen kirli organize yapılar için de nasıl destekler veriyordur?" ifadelerini kullandı.


 
Yaşananlar üzerine FETÖ'cü Emre Uslu'nun Önder Aytaç'ı engellediği belirlendi. Önder Aytaç, Uslu'nun kendisini engellemesinin ardından "Hoşgörü uzmanı, cemaat konularının bilirkişisi, hizmet üst tepe yönetiminden anında açıklamalar alan, 27 yıllık dostum, sosyal medyada bir çete ile birlikte hareket eden Emre Uslu beni bloklamış." dedi. 

KAVGAYI DURDURMA ÇABASI

Ebuseleme Gülen'in çıkışının ardından başlayan karşılıklı suçlamalar sonrası FETÖ'nün üst karar mekanizması "Âli Heyet" üyelerinden Barbaros Kocakurt, kamera karşısına geçerek iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. İddiaların doğru olmadığını öne süren Kocakurt, Fetullah Gülen'in yeğeniyle evli ve örgütün etkili isimlerinden olan Ahmet Kurucan, yeğeni Kemal Gülen ve Barbaros Kocaoğlu gibi isimler örgüt içindeki iç kavgayı durdurabilmek için açıklamalarda bulundu. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 56
  • Vatandaş rıza 3 hafta önce Şikayet Et
    Gavur binmeyeceği merkebe saman vermez.
    Cevapla
  • Mustafa Oguz 3 hafta önce Şikayet Et
    şeytanlar birbirini çarpmaya başladı,örgütün elindeki Rant'ı ele geçirmek için kıyasıya birbirlerini yiyorlar,lanet yaratıklar
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 3 hafta önce Şikayet Et
    Yiyin Birbirinizi Alçak Oğlu Alçaklar...
    Cevapla
  • aaa 3 hafta önce Şikayet Et
    Devletimize Milletimize zarar vermeyen calisan herkezi Allah C.C.' ye havale ediyorum benim hakkim hicbirine helal degildir
    Cevapla
  • süper emekli 3 hafta önce Şikayet Et
    ne yaptıysanız çekeceksiniz RABBİM kimsenin yaptığını yanına kar bırakmaz beter olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı! Yakıt verilmedi yalanının altından bakın ne çıktı
Kayseri'deki olaylarda 10 polis yaralandı!  Vali Çiçek'ten halka son dakika çağrısı