CHP'li belediye başkanı Burcu Köksal ifadeye çağırıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, evrakları tamam olmasına rağmen Irak uyruklu bir kişiye ruhsat vermediği gerekçesiyle valilik tarafından ifadeye çağırıldı.

GİRİŞ 06.06.2024 11:18 GÜNCELLEME 06.06.2024 11:50
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal, kentte göçmenlere ait olduğu tespit edilen iş yerlerini ruhsatları olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Ancak Köksal'ın bu defa Afyonkarahisar Valiliği tarafından Erenler Mahallesi’nde Irak uyruklu bir kişiye ait spor salonunun mühürlenmesiyle ilgili ifadesini istedi.

Belgeler tamamlandı ancak işlemler ertelendi

Valilik tarafından gönderilen yazıda, Irak uyruklu olduğu öğrenilen şahsın spor salonu açma talebine ilişkin gerekli belgelerin tamamlanıp belediyeye teslim edilmesine rağmen sürecin defalarca ertelendiği belirtildi.

Yazıda ayrıca, “İstersen ağzınla kuş tut, yine de dükkan açılmayacak, Burcu Hanım söz verdi, sözünü tutacak." şeklindeki ifadeler nedeniyle ruhsat verilmediği iddiaları yer aldı ve bu sebeple Başkan Köksal'dan ifade istenildiği belirtildi.

6 Haziran'a kadar ifade vermesi talep edildi

Valilikten Başkan Köksal’a gönderilen resmi yazıda, 6 Haziran 2024 tarihine kadar ifade vermesi gerektiği, aksi halde “ifade vermemiş” sayılacağı belirtildi.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 29
  • Beytullah İhlas 1 ay önce Şikayet Et
    Afyonkarahisar da bu CHP li belediye başkanı na oy kullanarak veya kullanmayarak seçilmesine sebeb oldukları için gerek bu dünyada gerekse ahirette karşılığını bulacaklardır
    Cevapla
  • BOYCOTT ISRAEL 3 ay önce Şikayet Et
    Müslümanlar haric bütün insanlari kucaklayan sosyalist partimiz cehape..cok cagdas ve insan haklarini koruyan hümanist bir parti,aynen israildeki partiler gibi.Siyonistler birbirlerine cok benzer.
    Cevapla
  • Türk 3 ay önce Şikayet Et
    İngiliz Fransız, Yunan vs olsa önünü düğmeler bunlar. İslam düşmanları.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Afyonlulara yazıklar olsun. Hiç yakışmadı.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bunların derdi Arap ve İslam düşmanlığı işyeri açacak olan Fransız, ingliz olsa teşvik verirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji il il uyardı: Metrekareye tam 100 kg yağmur düşecek
AK Parti'nin MYK toplantısı sona erdi! Ömer Çelik'ten sivil anayasa açıklaması