12 ayrı uyuşturucu suç çetesi çökertildi. 282 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Adana Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen 'Narkoçelik-21' operasyonlarında 12 ayrı uyuşturucu suç çetesi çökertildi. 282 şüpheli yakalandı, 266'sı tutuklandı, 11'i hakkında adli kontrol kararı verildi.

GİRİŞ 07.06.2024 08:44 GÜNCELLEME 07.06.2024 08:44
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarına yönelik son 3 gündür Adana Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen "Narkoçelik-21" operasyonlarında 12 ayrı uyuşturucu suç çetesi çökertildiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya, "Operasyonlarda yakalanan uyuşturucu suç çete üyesi 282 şüpheliden 266'sı tutuklandı, 11'i hakkında adli kontrol kararı verildi." dedi.

Terör örgütüne 'bozdoğan' operasyonu! Etkisiz hale getirildilerTerör örgütüne 'bozdoğan' operasyonu! Etkisiz hale getirildiler

"TEK OPERASYONLA EN YÜKSEK TUTUKLAMA ORANINA ULAŞILDI"

"Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" diyen Yerlikaya, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Adana Valiliği, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu;

586 ekip, 2 bin 855 personel,10 özel harekat unsuru,3 hava aracı,1 helikopter, 23 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Adana’da “Narkoçelik-21” operasyonları düzenlendi. Narkoçelik-21 operasyonunda EGM tarafından Türkiye’de tek operasyonda 266 tutuklama ile en yüksek tutuklama oranına ulaşıldı.

Operasyonları koordine eden Adana Valiliğimizi, Adana Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 78
  • Ates 3 hafta önce Şikayet Et
    İBRETİ ALEM için etek giydirip sokak sokak gezdireceksin bu DEYYUSLARI
    Cevapla
  • Morelli 3 hafta önce Şikayet Et
    Ulke cakili
    Cevapla
  • bayram 3 hafta önce Şikayet Et
    umarım bu soysuzlar 3-5 sene sonra daha da azgınlaşmış olarak kaldıkları yerden devam etmezler bu tarz davalarda mahkemelerin kalem kırması, müebbet vermesi lazım.
    Cevapla
  • Levrock 3 hafta önce Şikayet Et
    Derincilere operasyon yok mu? Siz varya siz..
    Cevapla
  • hasan 3 hafta önce Şikayet Et
    dizi dizi turnalar, kodesi boylar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, Mehmet Özhaseki'den görevi devraldı
Suriye devriminin sembol ismi 2. Kolordu Komutanı Fehim İsa: Provokasyona uymayın