9 köpeğin saldırısına uğrayan kadın sokağa çıkamaz oldu

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 1.5 yıl önce 9 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Tuğba Biçer (40) o anları unutamıyor. Biçer, o günden beri dışarı çıkmaya korktuğunu söyledi.

9 köpeğin saldırısına uğrayan kadın sokağa çıkamaz oldu
9 köpeğin saldırısına uğrayan kadın sokağa çıkamaz oldu
GİRİŞ 08.06.2024 07:48 GÜNCELLEME 08.06.2024 07:48
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İlçeye bağlı Deştiğin Mahallesi'nde 2022 yılının Aralık ayında yaşanan olayda, sabah saatlerinde evden çıkan Tuğba Biçer bir anda 9 sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Kaçmaya çalışırken yere düşen Biçer'in etrafını saran köpekler, kadına korku dolu anlar yaşattı. O sırada kadının sesini duyan mahalle bakkalı yardımına koştu. Bu korku dolu anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

'KÖPEKLER TOPLATILSIN, BİZİM CANIMIZ YOK MU?'

O saldırıdan sonra dışarı çıkmaya korktuğunu belirten Tuğba Biçer, "Beni bir bakkal kurtardı. Ölümden döndüm. Eğer boğazıma filan yapışsaydı belki de hayatta olmayacaktım. Ben bu köpeklerin toplanmasını istiyorum. Bu olaydan sonra dışarı çıkamaz oldum. Bir yere gidemiyorum, korkuyorum. Çocuklarım da öyle. Küçük çocuğuma da saldırmışlar. Bu sorunun biran önce çözülmesini istiyorum. Tamam onların da canı var ama bizim canımız yok mu? İnsanlar ölüyor, yaralanıyor. Toplumun sokak köpekleri yüzünden psikolojisi bozuldu. Artık başka canlar yanmasın istiyorum. Çıkacak yasayı sonuna kadar destekliyorum" dedi.

EMEKLİ POLİS MEMURU POLİS KÖPEĞİNİ VURDU

Öte yandandan; İstanbul Başakşehir'de bir sitede oturan ve psikolojik sorunları olan emekli polis memuru Cumhur C.'nin oturduğu dairenin camlarını kırması üzerine site yönetimi durumu polise bildirdi.

Silahı olduğu öğrenilen Cumhur C., kapıyı açmaya ikna olmayınca olay yerine Polis Özel Harekat Tim'i de sevk edildi.

Özel Harekat Polisi'ne ait köpek, daireye girdiği sırada Cumhur C. tarafından ateşlenen silahtan çıkan kurşunla vuruldu.

Cumhur C.'nin vurulan köpeği pencereden aşağı attığı öne sürülürken Cumhur C., biber gazıyla etkisiz hale getirildi. Cumhur C., polis merkezine götürüldü.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Fettah Adıgüzel 3 ay önce Şikayet Et
    Canavar köpekler, bunlar kurt kırması canavarlar
    Cevapla
  • İsci 3 ay önce Şikayet Et
    Kedi köpek yüzünden oy kaybettiler haberleri yok!
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    5199 kaldırılmalı
    Cevapla
  • mehmetm 3 ay önce Şikayet Et
    Köpek sorununun çözümü için son dönemeçteyiz. Bırakınız sesi, oradan buradan çıkan it severleri. Ülkenin dünya gündemindeki olumsuzluğu bir tarafa, insanlarımızın hayatı tehlikede,
    Cevapla
  • tek 3 ay önce Şikayet Et
    ülkede kanun yok. o yuz den kendi hakkımızı kendimiz savunacağız. devlet başkanı halkına değer vermiyor. eski enerjisi nede gücü var adamı sindirdiler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Gazze Kasabı' Netanyahu'yu BM'de alkışlayanların kim oldukları ortaya çıktı
Türkiye'de vefat eden Rus fenomen Tatiana Ozolina'nın 'kusursuz' olduğu kaydedildi