İmkansızı başardı! 1 saat önce okulun önüne gelmesine rağmen sınava giremedi

Sınav yeri Beylikdüzü Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu olan bir aday, sınava girmek için 1 saat önceden gelip okulun önünde beklemeye başladı. İçeri girebileceğini düşünen aday, geç kaldığı için sınav salonuna alınmadı.

İmkansızı başardı! 1 saat önce okulun önüne gelmesine rağmen sınava giremedi
İmkansızı başardı! 1 saat önce okulun önüne gelmesine rağmen sınava giremedi
GİRİŞ 08.06.2024 13:37 GÜNCELLEME 08.06.2024 13:38
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde 3 milyon 36 bin 945 adayın başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi bugün saat 10.15 te başladı. 15 dakika önceden kapıların kapandığı sınava her sene olduğu gibi bu sene de geç kalanlar oldu.

BİR SAAT ÖNCE GELDİ OKULUN ÖNÜNDE BEKLEDİ

Sınav yeri, Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu olan bir aday, sınava girmek için 1 saat önceden gelip okulun önünde beklemeye başladı. 10.15'e kadar içeri girebileceğini düşünen aday, sınava geç kaldı.

Sınav salonuna alınmayan aday okulunun önünden ayrıldı. Adayın okulun önünde olduğu halde sınava geç kaldığını duyan belediye çalışanı "Çok üzülüyorum hepinize" diyerek karşılık verdiği görüldü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • Horozkentli 2 ay önce Şikayet Et
    Bu arkadaş oraya haber olmak için gitmiş bence. Yoksa ailelerin ve öğrencilerin o kadar telaş, stres, herkes birbirine kimliğin şunu varmı erken gir sınıfıni bul heyecan yapma diye telkin ettiği bi ortamda bi insanın hiçbir şeyden habersiz duymadım farketmedim sınavın başladığını demesi anca yüksek dozda narkoz verip bayıltmakla mümkündür yoksa o ortamda kimse geç kalmaz o hengamede
    Cevapla
  • Ama Öyleee 2 ay önce Şikayet Et
    Bu geç kalanlar okumasınlar... kendine hayrı olmayan, hayatlarının rn önemli yol ayrımına sahip çıkamayanlar... Okumasınlar ve lütfen ağlamasınlar...
    Cevapla
  • Mehmet Kuş 2 ay önce Şikayet Et
    Bu yıl erken geldim olmadı seneye geç geleyim bari.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Dışarda son dakikaya kadar sigara içmiştir
    Cevapla
  • osman 2 ay önce Şikayet Et
    Dalarsa telefona giremez iceriye
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    boş yapmayın. telefon getirmek yasak zaten. nasıl telefonla vakit geçirdi diye kurgu yapıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!