İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan Akşener-Erdoğan görüşmesine ilişkin açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu görüşmeden haberinin olmadığını belirtti.

GİRİŞ 09.06.2024 13:08 GÜNCELLEME 09.06.2024 13:33
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, katıldığı TV programında eski Genel Başkan Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmesine ilişkin konuştu. Dervişoğlu görüşmeyi İletişim Başkanlığı'nın paylaşımıyla öğrendiğini aktarırken; "Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem." ifadelerini kullandı. 

Görüşmeden çıktıktan sonra Akşener'in kendisini bilgilendirdiğini aktaran Dervişoğlu, Akşener'in Erdoğan ile görüşmesinde Türkiye ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söylediğini aktardı.

"BEN KİMSENİN MEMURU DEĞİLİM"

Görüşmeyi olumlu bulmadığını vurgulayan Dervişoğlu, "Beni ilgilendiren tarafı İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi. Bazı insanlar boyuna posuna bakmadan Hasan Dağı'na oduna gitmeye kalkışırlarsa şayet işte o zaman benden ummadıkları bir tepkiyi görebilirler. Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim." diye konuştu.

KAYNAK: HABERTURK
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Alaskamkuzey 3 hafta önce Şikayet Et
    sana ne be adam . kadın nezaket ziyareti de siyaset dışı görüşme olamaz mı. haa önemli olan sizden izin alması mi gerekirdi . kadın siyasetten ayrildiĺ
    Cevapla
  • dersenel 3 hafta önce Şikayet Et
    bu konuda özgür beyle görüşebilirsin. Yedek lastik olarak ne kadar gidebiliriz diye?
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Memur değilsin tabikide,döndü meralin muhtarısın daha anlamadınız mı, Koray aydında CHP nin muhtarı,kısaca sizlerden olmaz.
    Cevapla
  • 68 dadaş 1915 3 hafta önce Şikayet Et
    Hayırdır maral yardımcınmı izin vermersin ?
    Cevapla
  • a.d. 3 hafta önce Şikayet Et
    Ba ba ba yiğide bak......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Doğal gaz rezervlerinin çoğuna hakimler! Türkiye hız verdi: Tam 26,1 milyar dolar
Emekli maaşında yeni tahmin geldi, tüm hesaplar değişti! İşte son tablo...