Bilecik'te başıboş köpekler dehşet saçtı: 9 küçükbaş hayvanı parçaladılar!

Bilecik'in Oluklu köyünde başıboş bir şekilde gezen köpekler, bir vatandaşın 9 küçükbaş hayvanına saldırdı, 1 koyun telef oldu.

GİRİŞ 09.06.2024 13:22 GÜNCELLEME 09.06.2024 13:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, bu sabah erken saatlerde Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Oluklu köyünde başıboş bir şekilde gezen köpekler, hayvancılık ve çiftçilik yapan Osman Demir'in küçükbaş hayvanlarına saldırdı.

1'İ TELEF OLDU, 5'İ YARALANDI

Uyandıklarında yaralı hayvanlarını gören Demir, adeta şoka uğradı.

Osman Demir, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu 9 hayvanından 1'inin telef olduğunu, 5'inin yaralandığını ve kalan 3 hayvandan 1'inin hala kayıp olduğunu söyledi.

"ŞİKAYETÇİYİM"

Ayrıca, ağıl kapısının da köpekler tarafından götürdüğünü ifade eden Demir, cep telefonu kamerasıyla çektiği videolarda başıboş köpeklerden ve sorumlularından şikayetçi olacağını dile getirerek, "Başıboş köpekler 9 tane hayvanımı parçaladı. Bu olay olunca, ‘köpekler devletin, bizim değil' diyorlar. Hayvanlarımı parçaladılar, ağılımın kapısını götürdüler. Hayvanların bir kısmı burada, diğerleri komşumun bahçesinde. Başıboş köpeklerden şikayetçiyim, hayvanseverlerden de şikayetçiyim. Bu işin içinde muhtarın köpeği de var. Başıboş köpeklerin hepsi köyde" dedi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Bumerang 2 ay önce Şikayet Et
    İşte yapılması gereken bu ama eksik. Böyle başıboş köpek saldırısı olursa oranın belediyesine sonra da hayvansever geçirenlere dava açılmalıki öyle içi boş diyar kasmakla hayvansever olunamayacağını anlasınlar
    Cevapla
  • metin Yalçın 2 ay önce Şikayet Et
    saldıran köpek tespit edilirse vurulur bunun köpek sevgisi veya düşmanlığı ile alakası yok eskiden belediyeler sokakta öldürür çoğalmasını önlerdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail vatandaşları resmen harekete geçti! Netanyahu için yolun sonu! Tam 500 bin...
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama