İstanbul'da maskeli kişiler apartman bastı: 1 ölü!

Büyükçekmece'de bir apartmandaki dairenin zilini çalan maskeli şüpheliler, kapıyı açan kişiye kurşun yağdırdı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, saldırının hedefi olan Uğur Doğan(30) yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'da maskeli kişiler apartman bastı: 1 ölü!
İstanbul'da maskeli kişiler apartman bastı: 1 ölü!
GİRİŞ 10.06.2024 00:29 GÜNCELLEME 10.06.2024 00:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, saat 19.30 sıralarında Kumburgaz Mahallesi İmrahor Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir binanın ikinci katında yaşayan Uğur Doğan(30) ile ağabeyi Özgür Doğan evlerinde oturdukları sırada yüzleri kar maskeli 2 kişi kapının zilini çaldı. Kapıyı açan Uğur Doğan ile karşılaşan şüpheliler, Uğur Doğan'a yanlarında bulunan silahla ateş etmeye başladı.

Şüpheliler olay sonrası motosiklet ile kaçarken, sesleri duyan ağabeyi Özgür Doğan dışarı çıkarak yardım istedi.

Uğur Doğan (30)

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Uğur Doğan'ı ambulansla hastaneye kaldırdı.

Uğur Doğan hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri saldırının olduğu dairede inceleme yaparken, polis saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Soykaner 2 ay önce Şikayet Et
    Ne yapmalı.?!
    Cevapla
  • AKİL 2 ay önce Şikayet Et
    Memleket ne hale geldi Teksas gibi
    Cevapla
  • bbbbbbbbb 2 ay önce Şikayet Et
    ev basmakda ne demek yaa.devlet kanunları adamakıllı yapmalı.at hapise senelerce bak ,adamın yaptığı yanına kar kalıyorsa böyle suç ve suçlu önlenmez.koca koca hukukçular kendilerini güya modern avrupa kafasıyla mankurtlaştırmışlar
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Memleket Teksas ama kimse kılını kipirdatmiyor
    Cevapla
  • Salih 2 ay önce Şikayet Et
    Idam şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!