Bakan Fidan ile Sergey Şoygu arasında Moskova’da kritik görüşme

Moskova’da bulunan Bakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Moskova’da görüştü.

GİRİŞ 10.06.2024 16:53 GÜNCELLEME 10.06.2024 17:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya’nın Nijniy Novgorod ketinde yapılacak BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Rusya’da temaslarını sürdürüyor.

Bakan Fidan, başkent Moskova’da Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile bir araya geldi.

Bakan Fidan, BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında yarın yapılacak BRICS+ oturumuna katılacak.

Avrupa seçimlerinin gölgesinde, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov başkanlığında iki gün sürecek BRICS Dışişleri Bakanları toplantısı Nijniy Novgorod'da bugün başladı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, “Taraflar önümüzdeki toplantılar sırasında uluslararası ilişkilerin güncel konularını, uluslararası gündemi, gelişmekte olan ülkelerin rolünün güçlendirilmesine vurgu yaparak küresel yönetişim sisteminin iyileştirilmesini, çatışmaların çözümünü ve önde gelen çok taraflı platformlardaki etkileşimi ele almayı planlıyor” açıklamasını yaptı.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 1
  • Das 3 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye daha fazla s 400 tedarik etmeli pkk terör örgütüne karsi Rusya türkiye arasinda koordine hatlari olusturmali kürt asiretleri ile pkk ypg terör örgütlerine karsi mücadelede hiz verilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri çeyrek asırdır Kosova'da: Sırpları şaşırtan bayrak detayı!
Meteoroloji'den dört kent için son dakika uyarısı!