İETT'ye bağlı özel halk otobüsü sahiplerinden protesto!

İETT'ye bağlı olarak çalışan özel halk otobüsü sahipleri, Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) binası önünde, İBB'den ödeme alamadıkları gerekçesiyle protesto düzenledi.

İETT'ye bağlı özel halk otobüsü sahiplerinden protesto!
İETT'ye bağlı özel halk otobüsü sahiplerinden protesto!
GİRİŞ 10.06.2024 19:58 GÜNCELLEME 10.06.2024 21:15
Bu Habere 597 Yorum Yapılmış

İstanbul'da, İETT'ye bağlı özel halk otobüsü sahipleri ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası önünde protesto gösterisi düzenledi.

İETT'ye bağlı 3 bin 41 özel halk otobüsünün işletmecileri ile temsilcileri Saraçhane'de toplandı. Burada pankart ve dövizler taşıyan otobüs sahipleri, İBB'den ödemelerini alamadıklarını belirtti.

Grup adına açıklama yapan avukat Erhan Güneş, geçen ay da aynı soruna dikkati çekmek için bölgede toplandıklarını hatırlattı.

"YÜZDE 80'İMİZ İMAMOĞLU'NA OY VERMİŞTİ"

Protesto gösterisinde bulunanların yüzde 80'inin Ekrem İmamoğlu'na oy verdiğini ifade eden Güneş, "Ulaşım hizmeti veriyoruz. Bizim derdimiz var. İçeride şu an özellikle bu bayram üstü 3 bin 41 araca çok az miktar bir para verileceğini, 120-130 bin lira para verileceğini söylemişler. Bizim bir klima giderimiz 100 bin lira. Alacağımızı istiyoruz. Biz ödemelerle ilgili sıkıntı yaşıyoruz." diye konuştu.

Grubun İBB binası önündeki bekleyişi sürüyor.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 597
  • Haktan sozer 3 ay önce Şikayet Et
    Doymuyorlar. Daha çok daha çok kazanmak istiyorlar. İmamoğlu ne yapsın cebinden mi ödesin. Maşallah hepsinin kilosu ensesi yerinde
    Cevapla
  • Balye balye paralar 3 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu gelene kadar ibb günü gününe ödemeleri yapıyordu İmamoğlu belediyeyi batırdı kasada para kalmadı
    Cevapla
  • Ekrem 3 ay önce Şikayet Et
    imamoğlu vermiyor İmamoğlu dan Adamlar kendi otobüsüne akbil basan müşteri lerin parasını istiyor .Belediyenin tahsil ettiği ama özel halk otobüsüne parasını vermiyor
    Cevapla
  • Kemal 3 ay önce Şikayet Et
    Ağlamakla olmaz yokmu sendikanız Sende yapabildigini yap hukuk içinde eylem yap işi yavaşlat yap yani birşeyler
    Cevapla
  • Ziyaretçi 3 ay önce Şikayet Et
    Bu yaz gününde işi yavaslatmayi tavsiye ediyorsun.Otobus kullanmadigin için sanırım sana bu işler kolay geliyor.belkide Anadolu'da bir köyde kapında serin serin oturuyorsun he
    Cevapla
  • Kemal 3 ay önce Şikayet Et
    Yapacak birşey yok Başkan bilir işini helâl olsun
    Cevapla
  • Yusuf büyük 3 ay önce Şikayet Et
    Oy vermişsiniz iyi halt etmişsiniz çekin şimdi
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    imamoğlu bunlara az bile yapıyor. yav bu insanlar yahudi dostu amerika ve yunan dostu genel olarak söyleyecek olursak zalimlerin dostları. bunlardan hayır glirmi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'ezan' çıkışı! Peki gerçek ne?
Tecavüzü normal gizli çekimi tuhaf karşıladılar! İşte İsrail TV'si