Sosyal medyada tepki çekmişti! Jandarma'dan açıklama geldi: Soruşturma başlatıldı

Jandarma Genel Komutanlığı, Tekirdağ'da Jandarma üniformasıyla trafik denetlemesi yaparak sosyal medyada paylaşan şahıs hakkında açıklama yaptı.

GİRİŞ 11.06.2024 02:10 GÜNCELLEME 11.06.2024 09:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'da "Jandarma Teşkilatının imajını ve kıyafetini kötü bir şekilde sergileyen" paylaşımlar yaptığı ve kendini jandarma personeli olarak tanıtarak araçları durdurduğu öne sürülen şüpheli yakalandı.

Jandarma Genel Komutanlığı konuya ilişkin resmi X sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

'VİDEONUN GERÇEK DIŞI KURGU ÜRÜNÜ OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR'

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Çeşitli sosyal medya platformlarında 09 Haziran 2024 tarihinde yayımlanan yol kullanıcıları ile Jandarma personeli arasında gerçekleştiği iddia edilen video yer almıştır.

Söz konusu içerik incelendiğinde; şahsın Jandarma Genel Komutanlığı ile ilişkisinin olmadığı, çekilen videonun gerçek dışı, kurgu ürünü olduğu tespit edilmiştir.

'ŞAHIS HAKKINDA GEREKLİ YASAL SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR'

Jandarma Genel Komutanlığının itibarını olumsuz etkilemeye yönelik içeriği oluşturan şahıs hakkında gerekli yasal süreç başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • BOZOK 2 ay önce Şikayet Et
    Cesarete bak.İsterimki bu adilere öyle bir ceza verilsin ki devletin kurumlarıyla dalga geçilmeyecegjni,itibarını sarsamayacagı nı öğrensinler.Böyle emsal teşkil edecek ceza verilecekmi bakalım.
    Cevapla
  • 1_misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yalan ve suç unsuru teşkil eden paylaşımlardan elde edilen sosyal paylaşım gelirlerine de el konulmalı. O zaman bu tür durumlar biraz azalır. Ayrıca bu oyuna karışan araçtaki kişiler neden alınmamış anlamadım
    Cevapla
  • vatansever32 2 ay önce Şikayet Et
    Artık neye inanacağız, kime inananacağız şaşırdık. duyduğuna inanma gördüğüne inan derler. demekki bu da yalanmış. memleketin çivisi çıkmış arkadaş.
    Cevapla
  • vatan 2 ay önce Şikayet Et
    ayakkabılardan bi işkillenmiştim ama anlam verememiştim
    Cevapla
  • 3659 2 ay önce Şikayet Et
    Mualesef gerçek manada Adalet sisteminde sıkıntı olduğu için böğle saçma sapan şeyler oluyor işte.Buna güzel bir ceza vereceksin bunuda kamoyu ile paylaşacaksın.Bak bakalım kimse cesaret edebiliyormu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede