Son dakika: Bakan Fidan Putin ile görüşecek!

Son dakika: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bugün Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme gerçekleştirecek.

Son dakika: Bakan Fidan Putin ile görüşecek!
Son dakika: Bakan Fidan Putin ile görüşecek!
GİRİŞ 11.06.2024 12:16 GÜNCELLEME 11.06.2024 14:51
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında Nijniy Novgorod şehrinde düzenlenecek BRICS+ Oturumuna katılmak üzere gittiği Rusya'da temaslarını sürdürüyor.

RUS MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. Görüşmede, ikili ve bölgesel ilişkiler, Türkiye bakımından önem arz eden ekonomik konular ve Gazze'deki son durum değerlendirildi. 

Bakan Fidan ile Sergey Şoygu arasında Moskova’da kritik görüşmeBakan Fidan ile Sergey Şoygu arasında Moskova’da kritik görüşme

PUTİN KABUL EDECEK

Kremlin'den yapılan son dakika açıklamaya göre; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün içinde Hakan Fidan'ı kabul edecek.

SAAT BELLİ OLDU

Kremlin Sözcüsü Peskov, Putin'in bugünkü programı hakkında gazetecilere bilgi verirken; "Devlet Başkanı Kremlin'de çalışmaya devam ediyor. Bugün tüm gün görüşmeler olacak. Akşam, kesin saat söylemeyeceğim ancak muhtemelen akşam 18:00'den sonra Devlet Başkanı, çalışma ziyareti için burada bulunan Türkiye Dışişleri Bakanı Fidan'ı kabul edecek." ifadelerini kullandı. 

Peskov, geleneksel olarak Rusya-Türkiye gündeminin çok kapsamlı olduğunu ve müzakere edilecek pek çok konu olduğunu vurguladı.

KAYNAK: HABER7, AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • ismailbey 2 hafta önce Şikayet Et
    yeni dünya düzeninin en büyük istihbarat ağaları bir araya geliyor siyonistler avrupa ve abd ayaklarınınzı denk alın artık karşınızda eski türkiye yok eski alşkanlıklarınızı geride bırakmazsanız yeni düzende yerinizi alamazsınız.....
    Cevapla
  • Erdem 2 hafta önce Şikayet Et
    Devletimin aklı iyi çalışıyor. Sayın Cumhurbaşkanı yurt dışı gezilerini bir iki sene Boyunca yapmamalı dışişleri bakanı bu görevi yürütmeli Devletime güvenim tam. İnşallah başaracağız.
    Cevapla
  • Muhakkik 2 hafta önce Şikayet Et
    İki " Meslekdaş" ın görüşmesi...
    Cevapla
  • delidumrul 2 hafta önce Şikayet Et
    PKK Kafirine destek vermesin gari alçak rusya. esed itine sahip çıksın.
    Cevapla
  • Cesur ADAM 2 hafta önce Şikayet Et
    Şu Filistin meselesinde Ruslar da dahil olmalı, yahudi zaten rüsyayı yıkmak için tüm güçüyle çalışıyor, Rusyanın yanında 100 yılık mütefiki bile TÜRKLER kadar durmuyor. o yüzden Filisne destek İslamın Rüsyaya destek vermesini sağlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akaryakıtta usulsüz faturayı bitirecek sistem 2025'te zorunlu olacak
Ahmet Alkılıç yaşadıklarını anlattı: Allah korkuyu aldı, o gün gerçek askerler bizlerdik