CHP'li İBB'den İETT şoförlerine 'basına röportaj vermeyin' uyarısı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, alacağı olan özel halk şoförlerinin ödemesini yapmamasının yanı sıra; İETT şoförlerine gönderdiği mesajda 'kurumun bilgisi olmadan basın görevlilerine mülakat/röportaj vermeyin' uyarısı yaptı.

GİRİŞ 12.06.2024 11:15 GÜNCELLEME 12.06.2024 12:25
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

CHP'li İBB önce 3,5 milyar TL’lik alacağını ‘Sıfırı tükettik’ diyerek ödemedi, ardından ise İETT şoförlerine tehditkar bir mesaj gönderdi. Geçtiğimiz salı günü Fatih Saraçhane'deki belediye binası önünde toplanarak 3,5 milyar TL'yi aşan borçlarını isteyen esnafı hedef alan İBB, gönderdiği mesaj ile şoförlere adeta gözdağı verdi.

Özel halk otobüsü sahipleri İBB'ye isyan ettiÖzel halk otobüsü sahipleri İBB'ye isyan etti

İZİN ALMADAN RÖPORTAJ YASAK

Şoförlere gönderilen mesajda 'Merkezden geldiği' belirtilirken; "Kurumumuzun bilgisi olmadan basın görevlilerine mülakat/röportaj verilmemesi gerekmektedir" denildi.

Uyarıların okunduğu bilgisi alınması için ise mesaj sonuna onay ibaresi eklendi. 

KAYNAK: YENİŞAFAK
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Brhm 2 ay önce Şikayet Et
    O şoförlerden biri, buradaki arkadaşların yüzde sekseni Ekrem'e verdik demişti. Verdiğinizin karşılığını alabildiniz mi? Yok. Ak Parti döneminde alacağınız kalmış mıydı? Yok. Hak etmişsiniz. Beter olun diyeceğim ama Ekodan beteri var mı bilemiyorum.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    hakettiniz istanbul hakı
    Cevapla
  • Bir yolcu 2 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun eko sözünde duran tek siyasetçisin kimseye güven vermedin söz vermedin hatta kentsel dönüşüme gerek yok dedin şimdi kimse mız mız lanmasın tebrik ediyorum seni
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Eko Amerikanın ve CIA bir projesidir Ukrayna misali.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ahh istanbullular ahh. siz hiç akıllanmayacaksınız. otobüs ittirmekten metro beklemekten afetlerden hiç ders de almamışsınız. ibb de abd gibi binmeyeceği eşeğe ot vermezler. siz kalktınız beslediniz. sonra aç kaldınız. bunların böyle olacağı belliydi. hiç mi kafanız çalışmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir