İYİ Parti kaynıyor: 'Akşener'in fotoğraflarını odalardan kaldıralım'

Millethaber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, İYİ Partili Rıdvan Uz'un Grup Toplantısında, Erdoğan'la görüştüğü için 'Genel merkezimizden ve odalardan Meral Akşener’in tüm fotoğraflarını kaldıralım” dediğini paylaştı.

İYİ Parti kaynıyor: 'Akşener'in fotoğraflarını odalardan kaldıralım'
İYİ Parti kaynıyor: 'Akşener'in fotoğraflarını odalardan kaldıralım'
GİRİŞ 12.06.2024 14:16 GÜNCELLEME 12.06.2024 15:29
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi İYİ Parti cephesinde olumlu karşılanmamıştı. Görüşmenin ardından İYİ Parti bugün mecliste Grup Toplantısı düzenledi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan Akşener-Erdoğan görüşmesine ilişkin açıklamaİYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan Akşener-Erdoğan görüşmesine ilişkin açıklama

Erdoğan-Akşener görüşmesine Dervişoğlu'ndan 2 cümlelik yorum!  Erdoğan-Akşener görüşmesine Dervişoğlu'ndan 2 cümlelik yorum!

'FOTOĞRAFINI KALDIRALIM'

Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda grup toplantısındaki ilginç bir anı paylaştı. Burhan, İYİ Partili Rıdvan Uz'un Grup Toplantısında, Erdoğan'la görüştüğü için "Genel merkezimizden ve odalardan Meral Akşener’in tüm fotoğraflarını kaldıralım” dediğini aktardı.

AKŞENER UZ'UN ÜSTÜNÜ ÇİZMİŞTİ

Öte yandan Akşener, X hesabından, Uğur Poyraz ve Tolga Akalın’ı takipten çıktığı ortaya çıktı. Bu isimlerin yanında grup toplantısındaki açıklamasıyla gündeme gelen İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'u, İYİ Parti Gençlik Kolları'ndan Batualp Akalın ve Oğuz Uz’u da takipten çıkmıştı.

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Ramazan 2 hafta önce Şikayet Et
    Tc nin cumhurbaşkanı ile görüştü israilin başkanıyla değil yazıklar olsun tc ve tayyip düşmanları
    Cevapla
  • Dava Adamı 2 hafta önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun 22 sene ülkeye hizmet etmiş dünyada bölgemizde oluşturulan konjonktürel jeopolitik fırtınalara rağmen ülkeyi ayakta tutmuş bir adama karşı bu kadar kin duyuluyorsa yazıklar olsun siz asıl kendi vatanlarınız olan ülkeye gidin. Söyle Bir düşünün RTE dışında ülkeyi yönetmeye ve yönetebilecek kapasitede bir lider varmı? Ülke olarak dik duran lider lazım .
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 hafta önce Şikayet Et
    Meral Hanım, bari CHP Genel Başkanını ziyaret etmiş olsaydınız ! Bu ne biçim siyaset? İYİ Parti sanki kanlı bıçaklı Erdoğan düşmanı... Yazıklar olsun size... Bir kaç güne dağılıp gidersiniz...
    Cevapla
  • Mutlu 2 hafta önce Şikayet Et
    Avrupa ülkelerinde faşizm artıyor. Batidaki Turkler rahatsız. Sizin derdiniz bu mu? Yazik
    Cevapla
  • Türk 2 hafta önce Şikayet Et
    Git dem e katıl demlen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bursa'da anız yangını: Üniversiteye sıçradı, öğrenciler valizleriyle bölgeyi terk etti!
ABD’de polis, hırsızlık şüphelisi 13 yaşındaki çocuğu vurdu