İzmir'de palet depolarında yangın! Müdahale ediliyor

İzmir'in Bornova ilçesinde bir palet fabrikasının deposunda çıkan, rüzgarın da etkisiyle başka bir palet deposuna da sıçrayan yangına müdahale edildi.

GİRİŞ 13.06.2024 15:49 GÜNCELLEME 13.06.2024 16:03

İzmir'in Bornova ilçesinde Pınarbaşı semtindeki bir palet fabrikasına ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye sevk edildi.

Beş ilimizde orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediliyorBeş ilimizde orman yangını! Ekipler havadan ve karadan müdahale ediliyor

Yangın rüzgarın da etkisiyle yandaki başka bir işletmeye ait palet deposuna da sıçradı. Yangının, yakındaki Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Can Dostları Yerleşkesine sıçrama ihtimali nedeniyle yerleşkedeki kedi ve köpekler, çevredeki barınaklara tahliye edildi. Yerleşkedeki bazı alanlar da yangından zarar gördü.

Ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Çıkan siyah dumanlar kentin çeşitli noktalarından görünüyor.

Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi
Milli sporcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evine davet etti