Yahudi işadamı Doğan Kasadolu'dan anlamlı çıkış: İsrail ordusuna katılanlar atılsın

Yahudi asıllı Türkiye vatandaşı işadamı Doğan Kasadolu, soykırımcı İsrail ordusuna katılarak Gazze’de savaşan TC uyruklu şahısların vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini söyledi. Kasadolu, Hamas'ın ise terör örgütü olmadığını vurguladı.

Yahudi işadamı Doğan Kasadolu'dan anlamlı çıkış: İsrail ordusuna katılanlar atılsın
Yahudi işadamı Doğan Kasadolu'dan anlamlı çıkış: İsrail ordusuna katılanlar atılsın
GİRİŞ 13.06.2024 21:27 GÜNCELLEME 13.06.2024 22:07
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Kendisini “Vatanına bağlı Osmanlı Yahudisi” olarak tanımlayan, Gazzeli çocuklar için yardım kampanyalarına katılan, bağımsız Filistin devletini savunan musevi işadamı Doğan Kasadolu çarpıcı çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Kasadolu, hem Türkiye hem İsrail vatandaşlığı bulunup 7 Ekim’den sonra İsrail ordusuna katılan şahısların TC vatandaşlığından çıkarılması gerektiğini söyledi.

Kasadolu, TBMM gündemine taşınan teklife destek verdiğini söyledi. Kasadolu ayrıca, Gazze’de kurtuluş savaşı veren Hamas’ın terör örgütü olarak nitelendirilemeyeceğini belirtti.

Doğan Kasadolu, Yeni Akit gazetesine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 İsrail’de savaş faaliyetlerinde bulunan Yahudiler yani Türk vatandaşı olan Yahudiler varsa onların bulunmasını istiyoruz. Ben bu kanun teklifini yürekten destekliyorum. Bu tür insanları da protesto ediyorum, telin ediyorum. HÜDAPAR’ın Meclis’e taşıdığı teklifi yürekten destekliyorum.

 Yalnızca bugün değil, aylardır bu konu üzerinde duruyorum. Hatta bundan 10 sene önce yine bu konu gündeme gelmiş, Ankara’da bir suç duyurusu olmuştu. Fakat netice çıkmadı. Şu anda İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Türkiye’de yaşayıp da İsrail’e gidip savaşıp tekrar geri dönenler hakkında araştırma yapıyor.

 Biz Türk’üz. Türkiyemizin menfaati neredeyse oradayız. Bu savaşta Türkiye durumunu ve duruşunu belli etmiştir. Bu savaşta biz Hamas’ın yanında yer aldık ve almaya devam ediyoruz. Hiç kimse gelip de Hamas’a terörist diyemez. Çünkü bizim duruşumuz belli. Politikamız belli.

İsrail ordusuna katılan Türkiye uyruklular yargılansın, vatandaşlıktan atılsın!İsrail ordusuna katılan Türkiye uyruklular yargılansın, vatandaşlıktan atılsın!

Türk vatandaşlığı da olan İsrailli kadın asker: Zafer bizim olacakTürk vatandaşlığı da olan İsrailli kadın asker: Zafer bizim olacak

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), “Türkiye’den İsrail’e giderek Gazze katliamına katılan çifte vatandaş Siyonistlerin; vatandaşlıktan çıkarılmaları, mal varlıklarına el koyulması ve müebbet hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin” kanun teklifini TBMM’ye sunmuştu.

 

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 93
  • DİKKAT 2 ay önce Şikayet Et
    dilin öyle ikrar edip söylüyor da, peki ya KALBİN BUNU TASDİKLİYOR MU? Allah sizlere hiçbir zaman fırsat vermesin... Ne adının Türk olması nede Türküm diye kendini yaftalaman faydasız. Asıl olan bir şey varsa yahudi kanı taşıman ve Türkiye'nin en ufak bir zafiyetinde belki de gerçek yüzünüzü ortaya çıkarmanız olur.
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 3 ay önce Şikayet Et
    Doğru söyleyen Barış'ı seven Yahudiler de var savaş işgal zulüm hiç kimseye fayda getirmez Filistin ve derhal Barış sağlanmalı Filistin Devleti kurulmalı İsrail silahsızlandırılmalı askeri birlikleri dağıtılmalı saldırgan siyonist terörist İsrail
    Cevapla
  • velhasıl 3 ay önce Şikayet Et
    Sayın Doğan Kasadolu çok net ifade etmiş savaşa giden türk yahudilerini T.C. vatandaşlıklarını çıkar. geç kalınmadan PKK ve PYD yok edilmeli diyor.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Salahaddin nin torunları nevarsa sizde var HÜDA-PAR
    Cevapla
  • as selam 3 ay önce Şikayet Et
    derhal derhal uyuma Türkiye bütün hainler içimizde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'ezan' çıkışı! Peki gerçek ne?
Kızıldeniz'de el konulan "Galaxy Leader"da Mevlid Kandili coşkusu