Ankara'da toptancılara operasyon! Tonlarca sahte gıdanın değeri dudak uçuklattı

Ankara'da geçtiğimiz günlerde 298 ton sahte peynir ve tereyağı ele geçirilmesi sonrası düğmeye basıldı. Gıda toptancılarına yönelik operasyonda toplam 35 milyon lira değerinde 95 ton sahte gıda ele geçirildi.

Ankara'da toptancılara operasyon! Tonlarca sahte gıdanın değeri dudak uçuklattı
Ankara'da toptancılara operasyon! Tonlarca sahte gıdanın değeri dudak uçuklattı
GİRİŞ 14.06.2024 20:35 GÜNCELLEME 14.06.2024 20:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nce 6 Haziran'da Yenimahalle ilçesinde 298 ton sahte peynir ve tereyağı ele geçirilmesi sonucu, benzeri üretim ve imalat yerleri ile ilgili çalışma yapıldı.

Gerçekleştirilen soruşturma sonucu bugün saat 15.00 sıralarında Gıda Toptancıları Sitesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerine operasyon düzenlendi.

KOM Şube Müdürlüğü, İl Tarım Müdürlüğü, Yenimahalle Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte yapılan iş yerinde yapılan aramada piyasa değeri 35 milyon lira olan toplam 95 ton sahte gıda ele geçirildi. Olayla ilgili, adli işlem başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    gida toptancılar sitesi fetö mensubu sahipleriyle kaynıyor çevrede çok konuşuluyor oraya bi kontrol yapılsa iyi olur.fiyat artışların kaynağı birazda orası.
    Cevapla
  • Misafirh 2 ay önce Şikayet Et
    Bu gözü doymazların gözünü toprak doyursun bunların yatacak yeri yok
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Alanın suçu ne bilerek kim alır
    Cevapla
  • Sahipli İtler 2 ay önce Şikayet Et
    "Toptancılara operasyon" diye yalan yazmışlar... Sadece 1 esnafa operasyon yapılmış ve 95 ton sahte mal yakalanmış... Sanıyorum bu esnaf salağın tekiymiş ve YAN CEPLERi doldurmayı becerememiş... Sonuçta, Türkiye Yüzyılı koruması derhal devreye girer ve adam hiç bir ceza almaz... Zaten tutuklama falan asla söz konusu değil...
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    burası islam ülkesini sorusu akla gelmezmiş kocamanca ben hayır diyorum. Bu gıdaları yapanda halde satanda alanda hak yemekten cehenneme boylar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'