15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı

Bireysel bir eylem nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatılan15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı. Bakan Yerlikaya, "Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 15.06.2024 00:08 GÜNCELLEME 15.06.2024 00:08
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde saat 22.45 sıralarında şüpheli bir araç durdu. Şüpheli araç nedeniyle İstanbul Emniyeti alarma geçti.

Aracın üzerinde "SMA" yazarken, trafik çift yönlü olarak durduruldu. Trafikte kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

BAKAN YERLİKAYA: BİPOLAR TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili "15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14’te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir." açıklamasını yaptı. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: BİREYSEL BİR EYLEM

Olay yerinde polis ekipleri sevk edilirken, İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Köprüde meydana gelen olayın bireysel bir eylem olduğunu değerlendiriyoruz. Emniyetiniz tedbir amaçlı köprü trafiğini durdurdu" ifadelerine yer verildi.

TRAFİĞE AÇILDI

Trafik akışı bir süre sonra Anadolu'dan Avrupa yönüne doğru açılırken, eylemcinin yakalanmasının ardından köprü trafiğe çift yönlü açıldı. 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 166
  • Dobraci izmir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence 15 temmuzun provası yapıldı burda fetö katkısı olabilir.ülkeye yakında darbe olacak korkusu,hazırlıklı olun iması yapıldı
    Cevapla
  • Dobraci izmir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yolu kapatınca arkadan gelen araçlar nasıl 300 metre geriden durmuş.başkalarıyla anlaşıp ilerde bombalı araç var diye trafiği birileri durdurmuş yoksa arkadan gelen araba 10 metre dibinden gelir burda bir numara var
    Cevapla
  • Efsane x 1 hafta önce Şikayet Et
    Deliyi içerde tutun
    Cevapla
  • Ömer Genç 1 hafta önce Şikayet Et
    İyide tedavi gören adamın aracı nasıl oluyor trafiğe nasıl çıkıyor...
    Cevapla
  • Engelli yakını 1 hafta önce Şikayet Et
    Sadece SMA mı ? kardeşim yıllardır ağır engelli olduğu için raporlu ilaç kullanan engellilerin de raporu vaktinde çıkmıyor.Üniversite hastanelerinin isteğine bırakılıyor.Telefonla günde 10-15 kez arıyorsun cevap yok.Bir daha randevu alıyorsun üzerinden en az bir ay geçiyor ilaç parasını cebinden ödüyorsun muhatap yok.Eczane ile doktor arasında git gel.DEU hastanesi takibe alınsın!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bolivya'da askeri darbe! Ordu sokağa indi: Halka son dakika seferberlik çağrısı
Rüşvet alıp uyuşturucu partileri düzenleyen hakime ve suç ortağı savcı meslekten atıldı