Adana'da bir kişi sulama kanalına atlayan eşini kurtarmak isterken boğuldu

Adana'da sulama kanalına atlayan eşini kurtarmak için suya giren kişi boğuldu, kadın çevredeki vatandaşlarca sudan çıkarıldı.

GİRİŞ 15.06.2024 04:02 GÜNCELLEME 15.06.2024 11:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi Tekel Caddesi'nde motosiketle ilerleyen Suriye uyruklu Duvar Bozo (33) ile eşi Vecibe Cumo (24) arasında tartışma çıktı.

Cumo, tartışmanın ardından motosikletten inerek DSİ'ye ait sulama kanalına atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Eşini kurtarmak için Duvar Bozo da kanala atlayınca çift akıntıya kapıldı. Çevredeki vatandaşlar, Vecibe Cumo'yu sudan çıkarttı. Bozo ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sualtı ve itfaiye ekipleri, Bozo'yu arama çalışması başlattı.

Cumo ve yakınları, olay yerinde gözyaşı döktü. Yapılan arama çalışmaları sonucu Bozo'nun sulama kanalında cesedine ulaşıldı. Öte yandan çiftin suda sürüklenmesi bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

 

KAYNAK: AA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    İntihar eden kişileri kuryarmamak gerekiyor.
    Cevapla
  • OSMANLI GELİYOR 1 hafta önce Şikayet Et
    kadın intihar için suya atlamış, baştan hata yapmış, kurtulsa bile niyetinden dolayı büyük günah işledi
    Cevapla
  • Diyarbekir 1 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH C.C rahmet eylesin inşaALLAH
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    kafan güzelmi ,karisiyla kavga etmiş ,sen okudunmu haberi.ne alakasi var milletle dislamakla adam karisiyla kavga etmis.
    Cevapla
  • Multeciler 1 hafta önce Şikayet Et
    Ege illerinde 10 kadar Suriyeli çocukla konuştuk,.Türkiye nasıl ,Suriye'ye gitmek ister misiniz gibi sorular sorduk, gayet güzel Türkçe konuşuyorlar, mahalleden ve okuldaki Türk öğrenci arkadaşları tarafından, sürekli dislanip, küfür yediklerini söylediler, Devletin insanlığa yaptığı iyiliği, kendisni bilmezler degersizlestirdi. Mültecileri bunalıma sokmaya itiyorlar, yazık yapmayin
    Cevapla
  • Gurbetçi 1 hafta önce Şikayet Et
    Aga. Bende gurbetçiyim misafir olduğumu hiç unutmuyorum hatta meslek içabi her eve ğirip Çikiyorum yabancıyız bunu her türlü belli ediyorlar Kaldıki senin yorumunla. Haber tam zıt kocasıyla kavga etmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te eşleşmeler belli oldu!
Çekya'nın rezalet bir kararla verilen golü!