Harekete geçildi! Diamond Tema hakkında yakalama kararı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Youtube'de bir programda Peygamber Efendimize hakaret eden Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkartıldığını duyurdu.

GİRİŞ 18.06.2024 16:17 GÜNCELLEME 18.06.2024 16:17
Bu Habere 258 Yorum Yapılmış

Youtube'de bir programda Peygamber Efendimize hakaret eden ve hakkında soruşturma başlatılan Diamond Tema, ülkeyi terk ederek Arnavutluk'a gitti.

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hz. Muhammed ile ilgili yapılan hakaret içerikli paylaşım dolayısıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Soruşturma başlatılmıştı! Diamond Tema Türkiye'yi terk etti! Soruşturma başlatılmıştı! Diamond Tema Türkiye'yi terk etti!




Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir sosyal medya hesabından paylaşılan, Hz. Muhammed ile ilgili kullanılan hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadeler nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 16 Haziran 2024'te resen soruşturma başlatıldığını belirtti.

'ÇİRKİN İFADELER ASLA KABUL EDİLEMEZ'

Şüpheli Diamant Tema'nın yurt dışında olması nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarıldığını bildiren Tunç, "İslam dini ve sevgili Peygamberimizle ilgili kullanılan tahrik edici, çirkin ve provokatif ifadeler asla kabul edilemez. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 258
  • Gerçekler 6 gün önce Şikayet Et
    Türkiye'de Müslümanların çocuklarını İslam düşmanı haline getiren milyon takipçili sosyal medya kriptoları var, büyük ihtimal kriptolar bu cesareti Mossad-CIA-Vatikan gibi yerlerden alıyorlar, buralardan fonlanıp yönlendiriliyorlar. İslam düşmanları düşmanın atom bombasından daha tehlikeli. Devlet bunlara karşı çok pasif, Bizans artıklarıyla mücadele edilsin diye sağ seçmen oy veriyor
    Cevapla
  • Mehmet 6 gün önce Şikayet Et
    Söyledikleri sahih hadisler bu hadislere inanıyor musun diye soruyor bunu söylemek neden hakaret oluyor ??
    Cevapla
  • Burak 1 hafta önce Şikayet Et
    "maddiyatta çok tevaggul eden ve gittikçe maneviyattan tebâud eden ve nura karşı gabileşen ve kabalaşan ve aklı gözüne inen en büyük bir feylesofun münkirane sözü, maneviyatta nazara alınmaz ve kıymetsizdir." Şualar - 102
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne diyorsun birader? Adamı dinledin mi? 2 saat 11 dakikalık bir video. Konu ne ne konuşmuşlar neye karşı ne demiş haberin var mı? Osmanlıca ile arapça arasındaki farkı bilmezsiniz. Osmanlıcayı osmanlıcada kaç kişi konuşup yazabiliyor bilmezsiniz anca kulaktan dolma böyle burada paylaşırsınız.
    Cevapla
  • omrdes 1 hafta önce Şikayet Et
    bu herif proje hemende kaçırmışlar...
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 hafta önce Şikayet Et
    Karanlıkta sinek avlamaya çıkmış bizim savcılarımız adam gitti. Dinimize peygamberimize namusumuza kufredip gitti. Yakslasanız ne çıkar arka kapıdan çıkar daha olmadı AYM denen kurum ifade özgürlüğü der salar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Çalhanoğlu'ndan Türkiye'yi ayağa kaldıran gol
Yeni vergi düzenlemesi yolda: Kayıt dışılıkla mücadele edilecek