Arnavutköy'de minibüs dondurma dükkanına daldı

Arnavutköy'de bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüsle dondurma dükkanına daldı! O sırada çocuklarıyla beraber dükkanın önünde oturan adam kazadan son anda kurtuldu.

Arnavutköy'de minibüs dondurma dükkanına daldı
Arnavutköy'de minibüs dondurma dükkanına daldı
GİRİŞ 19.06.2024 09:58 GÜNCELLEME 19.06.2024 09:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Arnavutköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, dondurma dükkanına girdi. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralanırken kaza anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün akşam saatlerinde, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cenk Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, yoldan çıkarak önce dondurma dolabına çarptı daha sonra dondurma dükkanına girdi.

Çarpmanın etkisiyle dükkanda bulunan bir kişinin üzerine raf devrildi. Dükkandaki kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza anı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

KAYNAK: DHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Abidin 2 ay önce Şikayet Et
    araba hareret yapmıştır sıcakdan serinlemek için dalmıştır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek