Edirne'de 36 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne'de yasa dışı yollarla yurda giren 36 yabancı uyruklu yakalandı. Düzensiz göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Edirne'de 36 düzensiz göçmen yakalandı
Edirne'de 36 düzensiz göçmen yakalandı
GİRİŞ 19.06.2024 13:34 GÜNCELLEME 19.06.2024 13:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzensiz göçün önlenmesine yönelik denetim ve kontrollerini sürdürüyor.

Ekiplerce Meriç ilçesine bağlı Adasarhanlı ve Uzunköprü ilçesine bağlı Saçlımüsellim köylerinde yapılan denetimde Suriye, Afganistan, Fas ve Irak uyruklu 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Düzensiz göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Çiftçiler 2 ay önce Şikayet Et
    Bu sorunu sayın cumhurbaşkanımız çözmesi lazım ve hepsini ülkelerine göndermesi lazım yadeyilse cumhurbaşkanlığı seçimleride sıkıntılı saygılarımla
    Cevapla
  • Salim 2 ay önce Şikayet Et
    Bu korkak kaçaklar yüzünden seçim kaybettik. Bu tiplere ver vatandaşlığı 5 sene sonra CHP ye oy verirler. Zaten gelenlerin çoğu Nusayri dinsiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!