Muğla'da tatilcilerin dönüş çilesi başladı

9 günlük bayram tatilini Muğla'da geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu bayramın son gününde başladı. Sabah saatlerinde otellerinden ayrılan tatilciler Menteşe ilçesi girişinde kuyruk oluşturdu.

GİRİŞ 19.06.2024 16:30 GÜNCELLEME 19.06.2024 16:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

15 Haziran’da başlayan 9 günlük Kurban Bayramı tatili için Muğla’ya Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık 4 milyon yerli turist Muğla’nın dünyaca ünlü Bodrum, Fethiye ve Marmaris gibi tatil beldelerine geldi.

DÖNÜŞ YOLCULUĞU BAŞLADI

9 günlük resmi tatilde özel sektör çalışanları Kurban Bayramı’nın son gününde dönüş yolculuğuna başladı.

Tatilini Bodrum ilçesi dışında Marmaris, Fethiye gibi ilçelerde değerlendiren özel sektör çalışanları sabah saatlerinde otellerinden ayrılarak Menteşe eski bölge trafik kavşağında yoğunluğa neden oldu.

Ankara ve civarı illere gidecek araç sürücüleri Menteşe akıllı kavşaktan Denizli istikametine seyrederken, İzmir, İstanbul ve Bursa gibi büyükşehirlerden gelen tatilciler ise Aydın istikametine hareket etti.

Kamuda çalışan tatilcilerin resmi tatilleri Pazar günü sona erecek olması nedeniyle Cumartesi ve Pazar günleri Muğla’nın kara yollarında yoğunluk oluşturması bekleniyor.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Beter olsunlar evlerinde otursalarmış buraya gelip bize işe gixerken çile çektiriyorlarya çeke çeke gitsinler
    Cevapla
  • Necdet 2 ay önce Şikayet Et
    Onlar gelince marketi kazanıyor villacı kazanıyor otelci kazanıyor taksici kazanıyor çiftci kazanıyor terbiyesizce yazıyı yazan egoist ler sizınde paranız olsa yurt dışına gidersiniz ayıp böyle yazılar utanmıyormusunuz bu öyle yazmaya suç onlarda değil alternatif yollar parklar hazırlamayan Büyük başlarda suç Turizm her zaman dumansız fabrikadır
    Cevapla
  • Angaralı 2 ay önce Şikayet Et
    Tatile eğlenceye giden ceremesini çeksin oturup onları mı düşünelim
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ya arkadaş dönüş çilesi nedir ya sefa sürdüler neyin çilesi
    Cevapla
  • murtaza 2 ay önce Şikayet Et
    böyle tatilin içine edeyim,gidiş dönüş çilesi, gittiğin yerde,insan selleri, en iyi tatil ve dinlenme yeri insanın kendi evidir,çarşıya çıkıyorsun insan seli, sahil boyuna gidiyorsun insan seli,Allah sonumuzu hayır eylesin,artık bu saatten sonra başımıza her türlü musubet gelir
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    tatil e gittiler, eğlendiler, nasıl dönecekler birde onumu dert edinelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı