Polise mukavemette bulunan sürücü gözaltına alındı

Kırıkkale'de görevli trafik polisine mukavemette bulunduğu ve devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla bir sürücü gözaltına alındı.

GİRİŞ 20.06.2024 14:54 GÜNCELLEME 20.06.2024 15:08

Kırıkkale'de görevli trafik polisine mukavemette bulunduğu ve devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla bir sürücü gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, dün, trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarı yapılan T.Ö'nün kullandığı otomobil, Çalılıöz Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda durduruldu.

Yapılan kontrolde sürücünün alkollü olduğu tespit edildi.

İşlemlerin yapıldığı esnada taşkınlık çıkartarak görevli trafik polisine mukavemette bulunan ve devlet büyüklerine hakaret eden T.Ö, zor kullanılarak gözaltına alındı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek