Çocukların kavgasına büyükler de karıştı! Bıçağı kalbine sapladı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde çocukların kavgasına karışan büyükler arasında çıkan kavgada Hacı Çelik, kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi E.O., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Çocukların kavgasına büyükler de karıştı! Bıçağı kalbine sapladı
Çocukların kavgasına büyükler de karıştı! Bıçağı kalbine sapladı
GİRİŞ 21.06.2024 20:39 GÜNCELLEME 21.06.2024 20:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kapaklı’nın Ömer Halisdemir Mahallesi Mert Sokak üzerinde oynayan çocuklar arasında kavga çıktı. Çocukların ailelerinin de karıştığı olayda iki aile arasında bıçakların da kullanıldığı kavgada kalbine bıçak darbesi alan Hacı Çelik (44) ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin müdahalesiyle kavga sonlanırken, yaralı Hacı Çelik, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Maktül Hacı Çelik

Durumu ağır olan ve müteahhitlik yaptığı belirtilen Çelik, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi E.O.'yu (37) yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Rauf 2 ay önce Şikayet Et
    Bizde büyüklerin adı büyük beyinleri küçük ve cehalet dolu. Olgunluk deseniz o da hiç yok. Kaba saba cahil büyükler çocukları ayırmayı düşünmeden adam öldürmüşler
    Cevapla
  • Ercan 2 ay önce Şikayet Et
    Evet kavga etti çocuklar şimdi sonuç ne zamanı geri alabilse yapan kişi emin ol bunu bir daha yapmaz lütfen çocuklarımıza eğitim verelim ki bunlar yaşanmasın Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Şiddet sülah adam öldürme ne oluyor
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    heryerde kavga var şiddet var büyükler örnek olmuyoki küçükler adam olsun. heekez mafya herkes psikopat
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Böylesileri aslında direk asacaksi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap