Tekirdağ’da şişme bot alabora oldu: 2 kişi kurtarıldı

Tekirdağ’da yüzmek için açıldıkları şişme bot alabora olunca denize düşen 2 kişiyi Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı.

 Tekirdağ’da şişme bot alabora oldu: 2 kişi kurtarıldı
Tekirdağ’da şişme bot alabora oldu: 2 kişi kurtarıldı
GİRİŞ 21.06.2024 20:53 GÜNCELLEME 21.06.2024 20:53

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Bahçelievler Mahallesi’nden şişme bot ile yüzmek için denize açılan iki kişi, rüzgarın şiddetini arttırması üzerine kıyıya dönmeye çalıştı. Şiddetli rüzgar ve dalgaların etkisiyle alabora olan şişme bottaki iki kişinin denize düştüğünü gören vatandaşlar durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine intikal eden ekipler, denizde kurtarılmayı bekleyen H.A ve G.E isimli kişileri kıyıya çıkardı. Olay yerinde hazır bekleyen ambulansa alınan vatandaşlar hipotermi riskine karşı ambulans içinde bir süre gözlem altında tutuldu. H.A ve G.E’nin herhangi bir sağlık sorunu olmadığı tespit edilirken, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri deniz trafiğini riske atmaması amacıyla H.A ve G.E’nin açıldıkları bot için denize arama gerçekleştirdi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!