Konya'dan kahreden haber: 2 çocuk hayatını kaybetti, 4 yaralı

Konya'da takla atan otomobildeki 2 çocuk yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 22.06.2024 02:18 GÜNCELLEME 22.06.2024 09:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Konya-Adana kara yolunda Ereğli istikametine seyreden Abdurrahman K. (29) yönetimindeki 45 NY 981 plakalı otomobil, İsmil Mahallesi yakınlarında refüje çarparak takla attı.

ARAÇTAKİ İKİ KIZ KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, araçta bulunan Kübra B. (3) ve Öykü B. (5) yaşamını yitirdi. Sürücü ile Selma K. (36), Melek K. (6) ve Büşra B. (24) yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kemer takan yok
    Cevapla
  • İklimdeğisikliği 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede artık yoğun sıcaklıklar yaşanıyor.bireysel olarak güneş panelleri ile elektrik uretilmesi ve kullanımı kolaylaşması için düzenlemeler yapılmalı. Artık ülkemizde sokak aydınlatmaları bile güneş panelli olmalı.
    Cevapla
  • İklimdeğisikliği 2 ay önce Şikayet Et
    Hükümetimiz Hızlı tren projelerine tüm türkiyeye yayılması için yogunlaşmalıdır.yerli Elektrikli şehiriçi arabalarına destekler artırılmalı vergi ve sigorta muhaflığı devam etmelidir.amaç sehirlerarasi güvenli yolculuk için hızlı tren kullanmak şehirlerimizde emisyon hava kirliligini onlemek ve trafik yogunlugu ve park sorununu azaltmak için mini elektrikli araba kullanımını artırmak.
    Cevapla
  • German 50 2 ay önce Şikayet Et
    Yahu Türkiye de sayısız Üniversite var biriside kafa yorsun,neden bu kadar kaza oluyor diye,
    Cevapla
  • isim 2 ay önce Şikayet Et
    Acaba dünyada en cok trafik kazasi hangi ülkede oluyor
    Cevapla
  • Konyadan Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    Ülkeyi bilmem de en çok Konya da oluyor heralde. Ova olunca yol hep düz ip gibi, yol uykusuna neden oluyor, insanlar gõzleri açık dalıyorlar. Yol virajlı, inişli çıkışlı olsa şoför uyanık kalır lakin yol çok sıkıcı. Ben de yasadım, Allah korudu. Yorgun, uykusuz gecmeyelim direksiyona, özellikle Konya yöresinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!