Bakan Yerlikaya son rakamı açıkladı! Bilanço ağırlaşıyor! Uyarı üstüne uyarı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 8 gününde trafik kazalarında 68 kişinin hayatını kaybettiğni açıkladı.

GİRİŞ 23.06.2024 08:54 GÜNCELLEME 23.06.2024 09:32
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

 Kurban Bayramı tatilinin 8 gününde trafik kazalarında 68 kişinin hayatını kaybettiği, 9 bin 787 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emniyet ve jandarma trafik birimlerinin denetim ve radarla hız kontrollerine, 24 saat aralıksız devam ettiğini belirtti.

Bayram tatilinde dün 706 trafik kazası meydana geldiğini ifade eden Yerlikaya, 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 1097 kişinin de yaralandığını aktardı.

Yerlikaya, dün denetlenen 405 bin 88 araçtan 22 bin 975'ine hız ve radar işlemi, 37 bin 590'ına ise diğer ihlallerden işlem yapıldığını bildirdi.

Bayram tatilinin 8 gününde meydana gelen trafik kazalarında toplam 68 kişinin yaşamını yitirdiğini, 9 bin 787 kişinin de yaralandığını kaydeden Yerlikaya, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Komikaze 3 ay önce Şikayet Et
    Millet çıldırmış gibi ne kural kaldı ne nizam ne intizâm.Kırmızı ışık sonrası yanan sarı ışığı görünce salise içinde gaza basıp füze gibi gitmelisin yoksa arkadaki şoför sürüsü koro halinde korna çalar.! Yolda da hep arkanı kollaman ve de her yönü kontrol etmen lazım!
    Cevapla
  • Turabi 3 ay önce Şikayet Et
    Bayram tatili diye bir saçmalık olmaz acilen kaldırılmalı.Bayram tatil değildir.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    iki tane dini bayram var böyle 9 gün tatil verirsen bayramlar Bayram olmaktan çıkar tatile dönüşür trafik savaş alanı olur sene 19 gün olsun
    Cevapla
  • Uğur 3 ay önce Şikayet Et
    Sinyal vermeyi öğretemediğimiz şoförlerden hoşgörü bekliyoruz , daha çok bekleriz 10 araç tan 9’unun sinyal vermediği memlekette bu kadar kaza az bile
    Cevapla
  • Kamil 3 ay önce Şikayet Et
    Otoban da traktörün işi ne Buna gözyumanlar, her türlü tedbiri aldık diye beyanat veriyorlar ama netice ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediye SGK borcu nedeniyle okul ve camileri takas için önerdi! Tepki üstüne tepki
ABD ve İran'dan peş peşe açıklamalar! Son dakika Nasrallah duyurusu: Katliam oyunun...