Son dakika: Konya'dan kahreden haberler! 3 çocuk 4 kişi daha öldü...

Son dakika haberi... Konya'da yoldan çıkan hafif ticari aracın devrildiği kazada ölü sayısı 4’e yükseldi. Sürücü Abdurrahman Kaplan da tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti.

GİRİŞ 22.06.2024 13:56 GÜNCELLEME 22.06.2024 15:42
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kaza, dün saat 18.30 sıralarında, Karatay ilçesi İsmil Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Abdurrahman Kaplan’ın kontrolünü yitirdiği 65 NY 981 plakalı hafif ticari araç, yoldan çıkıp devrildi.

Kazada, Abdurrahman Kaplan (29), Selma Kaplan (36), Melek Kaplan (6), Büşra Bite (24), Kübra Bite (3) ve Öykü Bite'nin (5) yaralandı. Mahallelinin ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

3'Ü ÇOCUK 4 KİŞİ ÖLDÜ

Yaralılar kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Abdurrahman Kaplan (29), kızı Melek Kaplan ile Kübra ve Öykü Bite kardeşler doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır’da yaşayan Kaplan’ın, eşi Selma ve kızları Melek Kaplan (6) ile Aydın’a bayram ziyaretine gittikleri, dönüş yolunda kuzenlerinin yaşadığı Antalya’ya uğradıkları belirtildi.

Antalya’dan yola çıkan aile ile kuzenleri Büşra Bite (26), Kübra Bite (3) ve Öykü Bite’nin (5) Diyarbakır’a gitmek istediği için birlikte yolculuk ettikleri kaydedildi.

Yaralılardan Büşra Bite’nin Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Son dakika: Konya'dan peş peşe kötü haberler! Ölüler ve yaralılar var...Son dakika: Konya'dan peş peşe kötü haberler! Ölüler ve yaralılar var...

SÜRÜCÜ VE 3 ÇOCUĞUN CENAZESİ MEMLEKETLERİ DİYARBAKIR'A GÖNDERİLECEK

Selma Kaplan taburcu edilirken, Konya Şehir Hastanesi’nde otopsi işlemleri tamamlanan Abdurrahman Kaplan, kızı Melek Kaplan, kuzenleri Kübra Bite ve Öykü Bite cenaze aracıyla memleketleri Diyarbakır’a gönderilecek.

Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • isim 4 gün önce Şikayet Et
    Dünyada en cok trafik kazasi olan ilk on ülke icindeyiz
    Cevapla
  • Hans 5 gün önce Şikayet Et
    Şu tenekelere yanlız binmeye korkuyom siz çoluk çocuk nasıl biniyonuz su vallahi tenekeden tabutlara yaw bide para istiyolar su ölüm tenekesine oduyenlerde var malesef ne yapsın zavallim...!
    Cevapla
  • Ulak 5 gün önce Şikayet Et
    Alkollü, cep telefonunu ile meşgul iken araç kullanmaya çalışan çok sürücü var hala.
    Cevapla
  • Misafir 5 gün önce Şikayet Et
    Kurallara bizim gibi ülkelerde uyulmuyor maalesef.Bu konuda titiz olan vatandaşlar da dayak yiyor mahkemelik oluyor. Devlet ciddiyeti bu noktalarda belli olur. Trafikte 70 km üst sınır hız olan bir yolda sürücülerin çoğu 120 ile giderse kurala uyan insanlar garip duruma düşüyor.Kuralsızlar da manalı manalı bakarlar.
    Cevapla
  • Yaşar 5 gün önce Şikayet Et
    Sürücüler hatalida karayollarinin hatası hiic mi yok,yol ayrimlari,çizgiler ,döner kavşaklari hepsi hatalı bunlar Avrupaya gittiklerinde çay içip geliyorlar ,birde bakın bu yol planlamaları Nasil yapılıyor
    Cevapla
  • Misafir 5 gün önce Şikayet Et
    İşte hayat...İmtihan dünyası.İmtihan bitti kılar için.Yakınları ve geri kalan sağlar için daha süre var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO2024'te Türkiye çılgınlığı! Ev sahibi Almanya'yı kızdıran liste
Göç tarihinde dönüm noktası! Resmen yürürlüğe girdi! 1.5 milyon yeni Türk vatandaşı