Niğde'deki arazi kavgasında ölü sayısı 4'e yükseldi

Niğde'de akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişiyi öldüren kendisi de intihar eden Nevzat Türk'ün (60) yaraladığı Gökhan Türk (36) de hayatını kaybetti. Kavgaya ilişkin ölü sayısı 4'e yükseldi.

GİRİŞ 24.06.2024 10:55 GÜNCELLEME 24.06.2024 11:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, 21 Haziran akşamı merkeze bağlı Yıldıztepe Beldesi'nde meydana geldi. Akrabaların arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Nevzat Türk (60) tabancasını çıkarıp yeğeni Gökhan Türk (36) ile eşi Semiha (36) ve çocukları Gizem Nazife (17), Berat (13) ve Nurgül Türk’e (18) ateş etti. Nevzat Türk, olayın ardından bu kez silahı kendi başına dayayıp, tetiği çekti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Nevzat Türk'ün öldüğü belirlendi, yaralanan Gökhan ve Semiha Türk çifti ile çocukları hastaneye kaldırıldı.

2 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Ameliyata alınan yaralılardan Semiha Türk ve kızı Gizem Nazife Türk de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde işlemleri tamamlanan Nevzat Türk, Semiha Türk ve Gizem Nazife Türk'ün cenazeleri, belde mezarlığına defnedildi.

Ameliyat edilen yaralılardan Gökhan Türk de tedavi gördüğü Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Türk'ün ölümü ile kavgaya ilişkin hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. 2 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Gasap haydo 6 gün önce Şikayet Et
    Adam başı ikişer metre toprağınızı şimdi doya doya kullanırsınız
    Cevapla
  • Emekli mühendis 6 gün önce Şikayet Et
    cahilliğin zirvesi, miraslı ise açarsın ortaklığın giderilmesi davası satışa çıkar, herkes payını alır, yok burası benim kimseye vermem diyorsa da o gasptır, hırsızlıktır.
    Cevapla
  • nevzat 6 gün önce Şikayet Et
    köylerdeki hisseli araziler sorun çok kişinin canı yanıyor çözüm bulunması lazım acilen
    Cevapla
  • zulme dur de 6 gün önce Şikayet Et
    Ee ne oldu kendinide öldürmüşsün ne dünya malı sevgisiymiş gazzede millet kırılıyor ne ev kaldı ne mal ne mülk ders çıkarmak lazım burdan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de restoranda patlama: 5 kişi hayatını kaybetti!
Jandarma için hız tespiti yaptı, ABD'nin kapısını açtı