4 kişiyi öldürmüştü! Dehşet saçan damadın ifadesi ortaya çıktı

Adana'da eşini ve ailesinden 3 kişiyi öldüren şahıs; annesi, babası ve bebeğiyle Irak'a kaçmak isterken Hatay'da yakalandı. İfadesinde, "Nevrim döndü herkesi öldürdüm, pişmanım" dediği öğrenildi. K

GİRİŞ 24.06.2024 16:15 GÜNCELLEME 24.06.2024 16:21
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay, 22 Haziran'da Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi 13422 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 1 yıl önce Hakim Aba (24) ve Şükran Aba (20) evlendi. Çiftin bu evlilikten Deniz isimli 3 aylık erkek bebeği oldu. Sürekli kavga eden çiftin son kavgalarında Şükran Aba'nın, "Seni bırakıp babamın evine gideceğim" demesi üzerine Hakim Aba cinnet getirdi.

4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Kayınbabası ile karşılıklı evlerde oturan Hakim Aba, eşinin babasının evine gitmesi üzerine babası Şerif Aba (67), annesi Azize Aba (51) ile birlikte evlerinin önüne gitti. Aileler arasında çıkan tartışma sırasında Hakim Aba yanındaki tabancayı çıkartarak, kayınbabası Turgut Erat (51), kayınvalidesi Leyla Aktay (51), kayınbiraderi Muhammet Erat (18) ve karısı Şükran Aba'yı kurşun yağmuruna tuttu. Olay anı ise anbean cep telefonuyla görüntülenirken komşularının "Hakim yapma" demesi dikkat çekti.

IRAK'A KAÇARKEN YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, söz konusu katili yakalamak için KGYS kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde katil zanlısının babası Şerif, annesi Azize Aba ve 3 aylık bebeği Deniz ile birlikte Hatay'a kaçtığı belirlendi. Ekipler şüpheliyi Hatay'ın Erzin ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi'ndeki saklandığı adreste yakaladı. Yakalanan şahısların Irak'a kaçacağı öğrenildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Adana'ya getirilen katil zanlısı Hakim Aba emniyetteki ifadesinde, "Sabah tartıştık, tartışma büyüdü, aileler araya girdi. Nevrim döndü herkesi öldürdüm, pişmanım" diye savunma yaptığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Operasyonda 3 aylık Denize bebeği de ekipleri muhafaza altına alarak Adana'ya getirdi. Deniz bebek 112 Sağlık ekiplerince kontrol edildikten sonra bir sağlık sıkıntısı olmadığını belirlendi ve sevgi evlerine teslim edildi.
Öte yandan, Hakim Aba'nın cinayeti işlediği sokakta bir bakkal dükkanı işlettiği öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • xyz 6 gün önce Şikayet Et
    pişmanlıktan yararlanıp ceza indirimi olmaz inşallah. biz ne kadar idam desek te sesimizi duyan yok, bari cezası adam gibi olsun
    Cevapla
  • AKİL 6 gün önce Şikayet Et
    bu adam için idam dışında hiçbir ceza adalet olmaz.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 6 gün önce Şikayet Et
    İdam işi artık bu memlekette avrupa birliği muktesebat dayatmasıyla yalan oldu bazen haberlerde okuduğumuz çarşafla kendini çatıya asmış bulundu haberini duymak isteriz
    Cevapla
  • Terör=Faiz 6 gün önce Şikayet Et
    şimdi ne yaparsınız buna
    Cevapla
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    Besleyip sokağa salarız. Dert etme., 3-5 yıl sonra içeride yer yok diye salarlar.
    Cevapla
  • corumlu19 6 gün önce Şikayet Et
    belli bir süre krallar gibi cezaevinde yedirir içirir beslerler sonra adam pişman oldum der sonra gelecek aflarla bakmışsın bir gün sokaklarda geziyor olur..
    Cevapla
  • çağrıbey 6 gün önce Şikayet Et
    katliam yap pişmanım de canlar geri gelecekmi yok idam getirmeyen ler
    Cevapla
  • malatya balabanlı 6 gün önce Şikayet Et
    Artık idam demiyorum , duyan yok . Biz azılı katilleri beslemeye mecbur muyuz ?
    Cevapla
  • ARC 6 gün önce Şikayet Et
    İdamın gelmesi için meclis çoğunluğu lazım, o da Cumhur ittifakında yok, vermedik oy. Muhalefet zaten düzenin devamından yana, kabul etmez. Ancak asılacak olan müslüman olurca belki kabul eder. Alışıklar evvelden...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İran'a: Bu devam ederse vururuz! Süleymaniye'de dikkat çeken 'teklif...
Kirada TÜFE'ye dönüş! Ev sahibi ve kiracılar dikkat