Milas'ta trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesi Ören Mahallesi Türkevler mevkiinde meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

GİRİŞ 25.06.2024 17:32 GÜNCELLEME 25.06.2024 17:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Milas ilçesinde gerçekleşen kaza, 48 LM 070 plakalı araç ile 48 BG 046 plakalı aracın çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Milas İtfaiye Grup Amirliği, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri araçlarda sıkışan yaralıları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

48 LM 070 plakalı araçta bulunan 4 kişi yaralandı, 1 kişi ise hayatını kaybetti. 48 BG 046 plakalı araçta ise 1 kişi yaralı olarak itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar, olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerine teslim edilerek tedavi altına alındı.

Kazanın ardından yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, Milas Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Kaza olur amma bizim memleketteki kazalar akıl alı gibi değil millet bonzai içmiş gibi ya kaza yapar yada kavga kon IQ ile alakalı bence
    Cevapla
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Yenileri kullananlada uçuyor. Arabaya fazla güveniyorlar. Mesele araç değil pilot larda iyi arabaya binen kendini Astronot zannediyor
    Cevapla
  • KARDAN ADAM 2 ay önce Şikayet Et
    EN ÇOK KAZA YAPAN ESKİ ARAÇLAR SUSPANSİYON ve KAPORTA YAŞLANMIŞ TABUTTAN FARKI YOK..! BİRDE MODİFE EDİLMİŞSE KENDİNİ BMW SANİYOR..! DEVLET..!ACİL YAŞ SINARLAMASI KANUNU ÇIKARMASI LAZIM..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!