Sakarya sahillerinde denize girmek 3 gün yasak

Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde yoğun dalga ve akıntı sebebi ile denize girmek 3 gün süreyle yasaklandı.

GİRİŞ 26.06.2024 15:32 GÜNCELLEME 26.06.2024 15:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde yoğun dalga ve akıntı sebebi sebebiyle denize girmek kaymakamlıkların aldığı karar neticesinde 3 gün yasaklandı. Karasu Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Denizlerimizde yoğun dalga ve akıntı sebebiyle (27-28-29.06.2024) Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ilçemizdeki tüm plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemle rica ederiz” denildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri denize girmenin yasak olduğunu belirterek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Hamşesi 4 gün önce Şikayet Et
    Turizmi baltalıyorlar, koyarsın jetskiyi cankurtaranı, dubaları vb. çekersin ipleri kontrollü şekilde vatandaşın denize girmesini sağlarsın, nedir bu yasaklar, görülmüş şey değil.
    Cevapla
  • Hayal kırıklığı 2 gün önce Şikayet Et
    Yatarak para kazanmak ta güzel niye çalışma yapsınlar ki nasıl olsa bizim gibi eşekler gelir gider cepleri doluyor nasıl olsa duyuru anonsu yap ne olcak başka icraat yok
    Cevapla
  • Sauron 2 gün önce Şikayet Et
    Adamlar yatarak para kazanmaya alışmışlar be kardeşim tatil diye geldik nerdeyse denize girmeden gideceğiz adam gibi çalıma yapacak adam secmemisler adam akıllı bı çalıma yapsalar insanlar rahat rahat denize girer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fırsatçılar yine işbaşında: İkinci eli sıfırının fiyatını aştı!
İspanya farklı turladı! Çeyrek finalde dev eşleşme