Sıcak çatışma devam ediyor: Erdoğan'dan kritik temas!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile telefonda görüştü. Görüşmede İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları ve tehditleri, Gazze’deki İsrail saldırıları ve bölgede artan gerilim ele alındı.

Sıcak çatışma devam ediyor: Erdoğan'dan kritik temas!
Sıcak çatışma devam ediyor: Erdoğan'dan kritik temas!
GİRİŞ 26.06.2024 21:33 GÜNCELLEME 26.06.2024 21:41
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile telefonda görüştü. Görüşmede İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları ve tehditleri, Gazze’deki İsrail saldırıları ve bölgede artan gerilim ele alındı.

"TÜRKİYE, LÜBNAN'IN YANINDA!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede İsrail saldırganlığının bir an önce durdurulması gerektiğini, İsrail’in çatışmaları yayma gayretlerinin son derece tehlikeli olduğunu, Türkiye’nin İsrail’in saldırgan politikalarına karşı Lübnan’ın yanında olduğunu ifade etti.

ULUSLARARASI TOPLUM VE İSLAM DÜNYASINA ÇAĞRI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok geç olmadan uluslararası toplumun ve İslam dünyasının bölgesel ve küresel barışı tehdit eden İsrail’e “artık yeter” demesi gerektiğini de söyledi.

İsrail ile Hizbullah'tan peş peşe açıklamalar: Karşılıklı saldırılar sürüyor!İsrail ile Hizbullah'tan peş peşe açıklamalar: Karşılıklı saldırılar sürüyor!

İki Avrupa ülkesinden savaş kararı! Vatandaşlara peş peşe uyarıİki Avrupa ülkesinden savaş kararı! Vatandaşlara peş peşe uyarı

AB'den son dakika uyarısı! Savaş kapıya dayandı...AB'den son dakika uyarısı! Savaş kapıya dayandı...

İsrail'den Lübnan'ın güneyindeki Şeba beldesine saldırı İsrail'den Lübnan'ın güneyindeki Şeba beldesine saldırı

ABD ile Rusya'dan son dakika savaş uyarısı: İletişim hattı açık!ABD ile Rusya'dan son dakika savaş uyarısı: İletişim hattı açık!

Hakan Fidan'ın ardından bir uyarı da Beyaz Saray'dan: 'Bölgesel savaşa dönebilir'Hakan Fidan'ın ardından bir uyarı da Beyaz Saray'dan: 'Bölgesel savaşa dönebilir'

İsrail'de Lübnan'a saldırı hazırlığında yoğunlukİsrail'de Lübnan'a saldırı hazırlığında yoğunluk

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 80
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    itrail ile aramızda Lübnan var. orayı da hallettikleri zaman sıra bize geliyor. Hazır olun.
    Cevapla
  • aaa 2 gün önce Şikayet Et
    israil kafiri barıştan anlamaz onu yok edin...
    Cevapla
  • Ali Bey 2 gün önce Şikayet Et
    Savaş Kaybetmek durumunda Barışı isteyecek İsrail karşısında düzenli bir ordu görmedi henüz iki saldırı yapıyor korku salmaya çalışıyor ABD arkasında olmasa iki günlük bir savaş İsraili yok etmek için yeter toptan imha için bir hafta Arkasında ki İngiliz Fransız ABD çekilsin başka birşey istemiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    bu demektir ki, bizim İsrail'e gitmemize gerek yok, o ayağıyla bize gelecek.
    Cevapla
  • 313 1453 2 gün önce Şikayet Et
    Ey iman edenler! Size Allah yolunda savaşa çıkın denildiği zaman, ne oldu size de ağırlaşıp yerinize çakıldınız? Yoksa ahireti (bırakıp) dünya hayatına mı razı oldunuz? Ahiretin yanında dünya hayatının metaı pek azdır. (9/Tevbe, 38)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çevre ikiyüzlülüğünün böylesi! Yine ‘mesele ağaç değil’
THY Başkanı Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağız