Eylem Tok ve oğlu Cihantimur'un gözaltına alındığı anlar ortaya çıktı

İstanbul’da ehliyetsiz olarak kullandığı araçla bir kişinin ölümüne neden olmakla suçlanan oğlunu alarak önce Mısır'a ardından da ABD'ye giden Eylem Tok ve oğlunun ABD’de gözaltına alındığı anlar ilk kez yayınlandı.

GİRİŞ 27.06.2024 07:01 GÜNCELLEME 27.06.2024 15:18
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İstanbul’da ehliyetsiz olarak kullandığı araçla 1 çocuk babası O.A.’nın ölümüne neden olan T.C., annesi Eylem Tok ile birlikte önce Mısır’a, oradan da ABD’ye kaçmıştı.

Anne ile oğul, geçtiğimiz günlerde ABD’de polis ekipleri tarafından yakalanış ve mahkemeye çıkmıştı. ABD mahkemesi, ciddi miktardaki kefalet ücretine rağmen tutuklu olarak yargılanmasına karar vermişti.

Eylem Tok ile oğlunun gözaltına alındığı anlara dair görüntüleri ilk kez yayınlandı.

 

POLİS EVLERİNE BASKIN DÜZENLEDİ

Anadolu Ajansı'nın Boston Polis Departmanı raporuna dayandırdığı haberine göre, T.C. ve Eylem Tok, kaldıkları eve düzenlenen baskınla yakalandı.

Raporda, Güney Florida Bölge Mahkemesi'nin çıkardığı tutuklama kararı üzerine Boston Kaçaklar Birimi polislerinin, 2 sanığın bulunduğu eve yerel saatle sabah 09.30 civarında baskın düzenlediği ve olaysız şekilde gözaltına aldıkları belirtildi.

Tok ve oğlu federal mahkeme binasına götürülürken, gözaltı kararında T.C. için "kasıtsız adam öldürme ve yaralama", Tok'un da "suçluyu koruma" suçlamalarıyla Türkiye'ye iadesinin istendiği kaydedildi.,

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan’da 1 Mart’ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV’ye çarpmıştı.

Kazada yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılmış, yaralılardan Oğuz Murat Aci müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

 

KAYNAK: AKŞAM
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Mehmet 2 gün önce Şikayet Et
    ABD de de adalet var. Ters kelepçe her ikisinde çok yakışmış
    Cevapla
  • Tırcı Ahmet 2 gün önce Şikayet Et
    Bunlar tam aptalmış, kaçmasalardı şimdi serbestlerdi, burası Türkiye, parayı basan düdüğü çalar, şimdi Amarika'da uğraş dur.
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Annesinin uyanıklığı hayalgücü çocuğun başına bela oldu
    Cevapla
  • Tual 2 gün önce Şikayet Et
    Türkiyeden çoktan talimat almışlardır bunlar Türkiyede parası olan sucluda olsa katilde olsa hırsızda olsa yinede değerlidir kıymetlidir
    Cevapla
  • Tual 2 gün önce Şikayet Et
    Tiyatro
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin dünyaca ünlü gazetesinden Biden'ı şoke eden seçim çağrısı
Başkan Erdoğan, torununun mezuniyet törenine katıldı