FETÖ'cü firari emniyet müdürü resmen Amerikan malı... Vatandaşlığa geçti,ismini değiştirdi

Darbe kalkışması başarısız olunca ABD'ye kaçan FETÖ'nün polis sızıntılarından eski Emniyet Müdürü Turgay Karagöz'ün ismi değiştirilerek ABD vatandaşı yapıldı.

GİRİŞ 27.06.2024 16:45 GÜNCELLEME 27.06.2024 17:21
Bu Habere 233 Yorum Yapılmış

FETÖ’cü teröristler firar ettikleri ülkelerin vatandaşlığına geçmek için kırk takla atıp, bayraklarını dahi öpüyor. O firariler arasında yer alan eski Emniyet Müdürü Turgay Karagöz, ABD’ye bağlılık yemini etti.

ABD vatandaşı olan Karagöz, bağlılık yemini anlarını ‘övünerek’ paylaştı. ABD’nin vatandşalığa kabul ettiği FETÖ’cü terörist, ismini ‘Joseph’ olarak değiştirdi.

FETÖ’cü ‘Joseph’, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sığındığım bu topraklarda sadece anlayış buldum. İnancımı hiç çekinmeden ifade edip yaşayabildim. Kendimi ve Rabbimi buldum. Yaralarıma iyi gelen bu topraklara bugün vatandaşlık bağıyla da bağlandım” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz darbe kalkışmasının başarısız olmasının akabinde ABD’ye kaçan Joseph Turgay, yıllarca İstanbul Organize Suçlar Şubesinde Emniyet Müdürlüğü yapmıştı.


HEPSİ AMERİKAN MALI

Daha önce, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in “manevi oğlum” dediği basketbolcu Enes Kanter, ABD vatandaşı olmıştu. FETÖ’cü Kanter soy ismini ‘Freedom’ olarak değiştirmişti. Kanter, Yunanistan'a olan aşkını ise bayrak direğine sarılarak göstermişti.

FETÖ'cü Enes Kanter, Yunan bayrak direğine sarıldı

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olduktan sonra yurtdışına kaçan Emekli Deniz Kurmay Albay Mustafa Koç da ABD vatandaşlığına alınmıştı. Firari Koç, sosyal medya hesabından “Hayatımda yeni bir devre... Artık yeni bir bayrağım var” şeklinde mesaj paylaşmıştı.

FETÖ darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, ABD’deki işyerinde Amerikan bayrağını öperken görüntülenmişti. New Jersey eyaletinde yaşayan terörist Abdulhadi Yıldırım, işyerine ABD bayrağı asmaya çalışırken bunu önce kendisi öpmüş, ardından yanındaki çalışanına öptürmüştü.  Yıldırım’ın çalışanı daha sonra ABD bayrağını eline alarak coşkuyla sallamıştı.

Vatana ihanet suçundan yargılanan firari gazeteci Can Dündar ise ABD bayraklı battaniyeye sarılarak poz vermişti.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 233
  • Nasuh 2 gün önce Şikayet Et
    Cehennem vatanınız olsun vatansızlar
    Cevapla
  • Gül 2 gün önce Şikayet Et
    Aslına dönmüş tepe tepe kullansın Amerika bizden uzak olsunlards cehendeme kadar yolları var
    Cevapla
  • nurı 2 gün önce Şikayet Et
    cocuklarından soyadını tasıdıgın ınsanlardandamı utanmadın haın
    Cevapla
  • SELAMET 2 gün önce Şikayet Et
    HİZMET DİYE ANADOLUNUN SAF İNSANINI KANDIRANLARIN ESAS DERDİ AMERİKAN YAHUDILERINE HİZMET ETMEK MİŞ..TAM KENDİLERİNE yakışanı yapmış...
    Cevapla
  • fatih 2 gün önce Şikayet Et
    ülkede enflasyonu yapan gıda baronları halen fetö de. çoğunluk ev sahipleride. bunları bulup çıkarmadan ne enflasyon düzelir ne ülke.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya - Danimarka maçına damga vuran olay! Futbolcular sahayı terk etti
Filistin'den BM'ye Gazze çağrısı! Derhal harekete geçin