Enver Aysever millilere kin kustu! Ağır ithamlar!

A Millilerimiz EURO 2024'te Çekya'yı 2-1 mağlup ederek Türkiye'yi bir kez daha sevince boğdu. Gazeteci Enver Aysever ise millilerimize kin kustu. İşte tepki çeken sözleri.

GİRİŞ 27.06.2024 15:42 GÜNCELLEME 27.06.2024 15:42
Bu Habere 453 Yorum Yapılmış

Gazeteci Enver Aysever, Youtube üzerinden yaptığı yayında, EURO 2024'te Çekya'yı 2-1 mağlup ederek son 16'ya kalan A Milli Futbol Takımımız hakkında ağır ithamlarda bulundu.

Aysever, "Türk Milli Takımı gerici bir yapılanma. Sporcular gerici ve cahil olduğu için tarikat ve cemaatlerin eline düştü. Bunların içlerinde her şey var." sözleriyle kin kustu.



Aysever, ''Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullarda Türk Milli Futbol Takımı gerici bir yapılanma. Geçmişten bu tarafa gerici bir yapılanma. Diğerleri gibi daha aydınlık bir yapı yok. Dolayısıyla gerici olduğu için bir de sporcular cahil olduğu için tarikat, cemaat ve AKP'nin eline düştü. Her şey var içlerinde bunları biliyoruz.'' diyerek tepki çeken sözler sarf etti.

Aysever'in sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Çekya ile Türkiye takımları Hamburg'daki Volkspark Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçı 2-1 kazanan millilerimiz son 16'da Avusturya'nın rakiib oldu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 453
  • Celil 1 gün önce Şikayet Et
    Kadın voleybol takımı dünya şampiyonu oluyor. Ebrar isminde oyuncu gündem oluyor. Başarı gölgede. Takım tarifleri uçak ile seyahat ettiriyor. THY yıllardır şampiyonlar liginde acayip acayip takımları boş beleş seyahat ettirdiği, o takımlara kendi uçaklarında seyahat ettiği için kucak dolusu reklam parası veriyor. Nerden baksan dünya şampiyonu olan kızlar için yapılan tiyatro.
    Cevapla
  • Osmanoğlu 1 gün önce Şikayet Et
    Din'e , iman'a , ALLAH' a karşı içinde olduğun kininde boğulursun inşallah..
    Cevapla
  • Emir 1 gün önce Şikayet Et
    Adam belki gavur arkadaşlar olabilir, bünyesinde Türk kanı taşıyan biri böyle bi söylemde bulunmaz.
    Cevapla
  • Ademoğlu 1 gün önce Şikayet Et
    Allahü Ekber Allahü Ekber... Kininizde geberin....
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Enver aysever hangi tarikten (yoldan) aceba. Allah,inşallah, hamd olsun diyene yapıştır cemaat,tarikat, gerici etiketi. Brezilyalı, İtalyan, İspanyol, Rus futbolcuların hangi Hristiyan cemaat,tarikat üyesi olduklarını araştırmasını isterim. Bir de kupayı alan italyan futbolcuların Vatikan ziyareti resimlerine tekrar bakmasını. İnanç yoksa mücadele de olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yumaklı'dan orman yangını açıklaması: Türkiye genelinde 44 adet yangın çıktı
Meteoroloji'den yangın bölgelerine kötü haber! Kuvvetli rüzgar bekleniyor