Silivri'de anız yangını: Alevler evlere yaklaşıyor

Büyükçekmece'de anızda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yerleşim yerlerine yaklaşan alevler nedeniyle büyük panik yaşandı. Yangın karadan ve havadan yapılan müdahalelerle söndürüldü.

GİRİŞ 28.06.2024 19:37 GÜNCELLEME 28.06.2024 20:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yangın, bugün saat 14.30 sıralarında Celaliye Mahallesi'nde bulunan bir arazide çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle tarladaki anızda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangına müdahale ederken gözleri tozdan etkilenen itfaiye çalışanına ambulansta müdahale edildi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Bozkurt 4 gün önce Şikayet Et
    Valla Almanyada ateş yapmak mangal yani Bayern'de 50.000 euro yerinde göre değişen yerler var 1000-7500-10.000 hele Türkiye de kesinlikle yasak olmalı mangal anız.En az cezası 100.000 TL olmali
    Cevapla
  • Fatih34 4 gün önce Şikayet Et
    CHP nin ortağı DEM e sorun yangınların hesabını...
    Cevapla
  • 7500. 4 gün önce Şikayet Et
    Bunları yoldan geçen arabalardan atılan sigaralar yakıyor. Ben çok şahit oluyorum ama elimden bir şey gelmiyor.. Kül tablosu batmasın diye camdan dışarı atıyorlar maalesef bunlara bir çözüm bulmak çok zor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merih Demiral'dan tarihe geçen gol!
Sarıyer'de dehşet anları! Yabancı iş insanlarını bıçakla tehdit etti