MSB duyurdu! Suriye ve Irak'ta teröre darbe!

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde belirlenen 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 29.06.2024 14:09 GÜNCELLEME 29.06.2024 14:09
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.'' denildi

 
 
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    sarı torbaya koyulup sahiplerine yollayin bu hainleri amerikaya İsraile ab ülkelerinin maşaları bunlar
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın CEHENNEM İNŞAALLAH bir gün bu abd alçaklığının desteklediği maşaların bittiğini gözlerimiz görür
    Cevapla
  • AdanaLıKardeşiniz 1 gün önce Şikayet Et
    Her türlü iklim koşullarında Vatanımız Milletimiz için görev başında olan saygıdeğer komutanlarım asker kardeşlerim canım yeğenlerim tüm güvenlik birimlerimize kolaylıklar sağlıklı görevler dilerim.Allah yardımcınız olsun korusun tabiki minnetle saygıyla dualarımız.
    Cevapla
  • Soruyorum 1 gün önce Şikayet Et
    Abicim, bizim için önemli olan mecliste ve belediyede teröre darbe vurmak. TBMM'in ortasında pkk propagandası yapılıyor siz 1000 kilometre ileride köle olmuş fareleri vuruyorsunuz, ne işimize yarayacak bunlar.
    Cevapla
  • Kürşat Kara 2 gün önce Şikayet Et
    Ellerine sağlık yiğitlerimizin Müslüman Türk birliğini tekrar canlandırıp nasıl hilafet İstanbul da sonlandıysa tekrar İstanbul dan canlanacak Müslüman Türk birliğini kuracaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnternette 'eczane' tuzağına dikkat! Uygun fiyatlara aldanmayın...
Berber, kuaför ve güzellik salonları için son dakika kararı! Resmen yürürlüğe girdi