Beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi! Korkunç kazadan acı haber

Kağıthane'de virajı alamayan beton mikseri, park halindeki gelin arabasının üzerine devrildi. Kazada gelin arabasının önünde duran bir çocuk hayatını kaybetti.

GİRİŞ 30.06.2024 14:22 GÜNCELLEME 30.06.2024 15:18
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 13.00 sıralarında Gürsel Mahallesi Kağıthane Caddesi üzerinde yaşandı. Virajı alamayan Hüseyin Toyga yönetimindeki 34 FST 487 plakalı beton mikseri, yol kenarında bekleyen 34 HDB 293 plakalı gelin arabasının üzerine devrildi.

Bu sırada ailesiyle düğüne gitmek üzere konvoyun önünde bekleyen 8 yaşındaki Emin Berk Nalcı isimli çocuk, beton mikseri ile gelin arabası arasında sıkıştı. Minik çocuk feci şekilde hayatını kaybetti.



Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. Hayatını kaybeden çocuğun yakınları sinir krizleri geçirirken, kazada yaralanan şoför Hüseyin Toyga polis eşliğinde hastaneye götürüldü.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Nalcı'nın cansız bedeni incelenmek üzere ambulans ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



Görgü şahidi Arif Abdullah Çolak isimli sürücü beton mikserinin yolda çimento dökerek ilerlediğini belirterek, "Aşağıdaki ışıklarda bu adamın arkasından çimento düşürdüğünü görünce korna basıp önüne geçtim. Daha sonra arkamdan aynaya baktığımda viraja hızla girerek devrildiğini gördüm. Çok beton mikserinin altında kaldı. Yakınları şok içindeydi" ifadelerini kullandı.



Olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde hızla ilerleyen beton mikseri, virajı alamayarak devriliyor. Çevredekiler kazanın ardından olay yerine koşuyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Vatandaş 27 1 gün önce Şikayet Et
    Bu kamyon ve tırlara kim dur diyecek devlet olarak bunlara neden müdahale edilmiyor geçen Gaziantep Adana otobaninda iki tırın arasında iki taksi kağıt oldu insanlar öldü ensol şeritte tırın ne işi var kural yok sinyal yok terör estiryorlar ben biryerde böyle söyledim şoförün bir yorum yapmış önümdeki 70 80 le giderse kimseyi tanımam ensoldan giderim diye yapıyorlarda
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    sürat le viraja girersen toparlayamazsın mikserle çok tehlikeli
    Cevapla
  • Misafi 1 gün önce Şikayet Et
    Rahatsız değiller öyle olsa suçsuz olurlardı asıl mesele bu şekilde davrananlar medeniyetsiz, ahlaksız ve vicdansız. İş sorunluluğu yok.
    Cevapla
  • Hakki 1 gün önce Şikayet Et
    Şoforler en az iki yıllık okumalı. Her biri tehlike saçıyor. Cehalet içinde yuzuyorlar
    Cevapla
  • Mahmut 1 gün önce Şikayet Et
    Okumak işe yarasaydı dünya iyi bir yer olurdu. Dünyanın en tehlikeli insanları okumuşlardır. Nefis ve insanlık dersi mecburi olmalı dersen olur.
    Cevapla
  • Hyr 1 gün önce Şikayet Et
    bence mikseri uyarmak için önüne geçen miksercinin dikkatini dağıtmış dengesini de bozmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eskiden nasıl görünüyorlardı? Tarihi değişimler böyle görüntülendi...
Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Memişoğlu görevini devraldı