Antalya'da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazasından aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Ailenin kazadan yaralı olarak kurtulan tek çocuklarının ise tedavisi devam ediyor.

GİRİŞ 01.07.2024 01:10 GÜNCELLEME 01.07.2024 09:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 16.00 sıralarında Finike, Kumluca arasında bulunan D400 karayolunda meydana geldi.

Antalya'da korkunç olay: Aynı aileden 3 kişi öldü, 1 çocuk yaralı

KAZADA AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Finike'den Kumluca istikametine seyir halindeki Tayfur Koç (33) idaresindeki 07 AGT 034 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüje çarparak yaklaşık 100 metre sürüklendi. Refüjde bulunan ağaca çarparak durabilen araç içerisinde bulunan Tayfur Koç'un yanı sıra Hatice Koç (34) olay yerinde hayatını kaybetti.

Antalya'da korkunç olay: Aynı aileden 3 kişi öldü, 1 çocuk yaralı

KAZADA KOÇ AİLESİNDEN GERİYE BİR TEK ÇOCUK KALDI

Kaza sırasında ön koltukta annesinin kucağında bulunan 3 yaşındaki Zehra Koç ile arka koltuktaki ağabeyi Zişan Koç (8) kazayı yaralı olarak atlattı. Küçük kız ve ağabeyi 122 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Zehra Koç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Aileden kazayı yaralı olarak atlatan Zişan Koç'un hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Antalya'da korkunç olay: Aynı aileden 3 kişi öldü, 1 çocuk yaralı

Antalya'da korkunç olay: Aynı aileden 3 kişi öldü, 1 çocuk yaralı

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Ya hak 1 gün önce Şikayet Et
    hız öldürür,
    Cevapla
  • Suat 1 gün önce Şikayet Et
    Bu kafaları değiştirmediğimiz sürece bu kazalar çok olur devlet radar koyuyor ama canına malına zarar gelmesin diye bazı kanı bozuklar ceza yiyince devlete para lazım diyor buyur bak hız yapanın sonu ne oluyor AKILLI OLUN YAVAŞ GİDİN YOLLAR ASFALT ÇOK SICAK BUNA LASTİĞİN SICAKLIĞI DA EKLENİYOR aynı kızgın tavanın üstünde yağın kayması gibi oluyor dikkat
    Cevapla
  • Hiz yapmayin 1 gün önce Şikayet Et
    Genç bir akrabam var 120 basıyor eski bir model.opelle ya yavas gerek yok diyorum kaderde ne varsa o abi diyor made. Bu kadar inançların 170 bassana yok araba uçar o zaman e hani kaderde varsa işine gelince kader işine gelmeyince başka hiz yapmayın kardeşim
    Cevapla
  • Abdullah 1 gün önce Şikayet Et
    Clio Symbol eski tofaşlar gibi, yürüyen tabut. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin cok zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyarlarca dolarlık yatırım! Türkiye ile ABD görüşüyor
F-16/F-35'lere talimat milli teknolojiden! Yabancı yetkililer hayran kaldı