İsrail uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı! Yakıt verilmedi yalanının altından bakın ne çıktı

İsrail merkezli El Al Havayolları uçağı, hastalanan bir yolcu nedeniyle Antalya'ya acil iniş yaptı. İsrail medyası, "Havalimanı görevlileri uçağa yakıt sağlanmasına izin vermedi." şeklinde iddia ortaya atarken, olayın aslı başka çıktı.

GİRİŞ 01.07.2024 06:06 GÜNCELLEME 01.07.2024 09:32
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

Diplomatik kaynaklar, Polonya'nın başkenti Varşova'dan İsrail'in başkenti Tel Aviv'e giden El Al Havayolları'na ait uçağın Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptığını bildirdi. Uçağın acil inişine izin verilmesine rağmen yakıt sağlanması konusunda yaşanan bir aksaklık olduğu iddiaları ise yalanlandı.

İSRAİL UÇAĞI, ANTALYA'YA ACİL İNİŞ YAPTI

Polonya'nın başkenti Varşova'dan havalanan İsrail merkezli El Al Havayolları uçağında hareketli dakikalar yaşandı. Tel Aviv'e giden uçaktaki bir yolcu rahatsızlandı. Pilotlar, gerekli izinleri alarak Antalya Havalimanı'na acil iniş gerçekleştirdi.

Antalya Havalimanı'nda İsrail uçağı krizi! 'Yakıt verilmedi' yalanının arkasından bakın ne çıktı

UÇAĞIN PİLOTU YAKIT ALMAYI REDDETMİŞ

Havalimanı yetkililerinin uçağa yakıt alımına izin vermediği iddia edilirken, işin aslı başka çıktı. Diplomatik kaynaklardan yapılan açıklamada, "Hastalanan yolcu nedeniyle uçağın acil inişine izin verildi. İnsani mülahazalarla uçağa yakıt sağlanacaktı ancak ilgili prosedür tamamlanmak üzereyken kaptan kendi rızasıyla ayrılmaya karar verdi." ifadelerine yer verildi.

İsrail medyasındaki bazı haberlerde, Varşova'dan Tel Aviv'e giden hava yolu şirketinin İsrail merkezli olması nedeniyle uçağa yakıt sağlanmasının Antalya Havalimanı görevlileri tarafından reddedildiği iddia edilmişti.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 159
  • Nurullah sari 13 saat önce Şikayet Et
    Kendini bilmezler siz kimsiniz ki Türk milletini kötüleyeceksiniz siz önce bir kendinize bakın Türk milletindeki asalet kimsede yok biz sizin gibi değiliz yazma muhtaç olan kimse yarı yolda bırakmayız zalimler sizi
    Cevapla
  • E.t 13 saat önce Şikayet Et
    Bazı kardeşlerimiz yorumlarında diyorki,uçağa yakıp yanma süsü verseydiniz,tamamda kardeşim hadi diyelim en fazla 200 yahudiyi yok ettik,piki İçerimizde o kadar Yahudi varki bunları nasıl açıklayacağız,
    Cevapla
  • Melisa 14 saat önce Şikayet Et
    Nasıl inebilirler bizim topraklara KATİLLEr
    Cevapla
  • İsmail 14 saat önce Şikayet Et
    Bu kafir uçağının Müslüman topraklarına inmeseydi içim rahat olurdu ama şimdi içim rahat değil keşke uçak havada patlasaydı da o kafirlerin canı cehenneme gitseydi inşallah Allah bu kafir israile cehennemde en ağır cezayı verir. Ve Filistinli kardeşlerimizden özgürlük verir. Amin.
    Cevapla
  • Sinan oktsn 15 saat önce Şikayet Et
    Pis yahudilere ölüm o caniler yaşamayı hak etmiyor. Dünyanın en vicdansız mahlukatlarıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk bayrağına zarar veren provokatörler siyah torbada görüntülendi
İzmir'deki patlamayla ilgili belediye skandalı: Lokanta 11 aydır ruhsatsızmış!