Kanal7 ailesinin acı günü... İlker Ağabeyimiz son yolculuğuna uğurlandı

54 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuşan Kanal 7 Medya Grubu İnsan Kaynakları ve İdari İşler Daire Başkanı İlker Yılmaz Ağabeyimiz, son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 02.07.2024 02:03 GÜNCELLEME 03.07.2024 10:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun... إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

1 Temmuz sabah saatlerinde bir süredir tedavi gördüğü hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk'ın rahmetine kavuşan Kanal 7 Medya Grubu İnsan Kaynakları ve İdari İşler Daire Başkanı İlker Yılmaz Ağabeyimiz, son yolculuğuna uğurlandı.

İLKER AĞABEYİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Merhum İlker Ağabeyimizin cenaze namazı ikindi namazına müteakip Sefaköy Kazım Bektaşoğlu Camii’nde kılındı.

Ebedi aleme göç eden merhumun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Sefaköy Mezarlığı'na defnedildi.

Kanal7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman, Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, Radyo7 Genel Yayın Yönetmeni Serhat Karasu ve Kanal7 Medya Grubu çalışanları, ailesi ve sevdikleri, Yılmaz'ı son yolculuğuna uğurlanırken yalnız bırakmadı.

'ÇOK DEĞERİLİ ARKADAŞIMIZ, KARDEŞİMİZ, YOLDAŞIMIZDI...'

Kanal7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, cenaze töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekten çok üzüntülüyüz. İlker kardeşimizi rahmete gönderdik. Çok değerli bir çalışma arkadaşımız, kardeşimiz, yoldaşımızdı. Güzel hatıralarımız oldu. Allah makamını cennet etsin." dedi.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Alaattin 1 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Hasan peltek 1 gün önce Şikayet Et
    Merhuma allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum öz karaköprülüler sydd adına
    Cevapla
  • Alperen 1 gün önce Şikayet Et
    Kanal7 benim vaz gecemedigim tarafsız bir yayıncılık Allah rahmet etsin ailesine sevenlerine sabır versin işte hayat böyle bugün varsın yarın yoksun Rabbim imandan kurandan ayırmasın Amin
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    yüce Rabbim rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Gazzenin evlatları 1 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum başınız sağ olsun kanal 7 ailesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmetçik'e 'vur' emri verildi! O eller kırılacak
EURO 2024'e Türkiye damgası! Çeyrek final 'ilkler'le geldi