MİT'ten nefes kesen operasyon: Zozan Baransson yakalandı!

Son dakika haberi... MİT, PKK/KCK'nın sözde İsveç kadın yapılanması sorumlusu Zozan Baransson'u Mardin'in Nusaybin ilçesinde yakaladı.

GİRİŞ 02.07.2024 15:35 GÜNCELLEME 02.07.2024 16:11
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK üyelerine yönelik operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

MİT ve Mardin İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak yürüttüğü operasyon sonucu, PKK/KCK İsveç kadın yapılanması sorumlularından İsveç Vatandaşı Zozan Baransson’ı Mardin Nusaybin’de yakaladı.

Terör örgütüne yönelik yürütülen hassas operasyon neticesinde uzun süredir takip edilen Baransson gözaltına alınarak sınır dışı edildi.

PKK/KCK tarafından İsveç’in NATO’ya üyelik sürecini protesto etmek amacıyla ülkede gerçekleştirilen eylemleri organize eden grupta yer alan Baransson, gözaltı sürecinde PKK/KCK ile olan ilişkisini ve örgüt için düzenlediği faaliyetleri inkar etti.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 116
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Belki kasetini çekmişlerdir
    Cevapla
  • Anlamadım 1 gün önce Şikayet Et
    Dönüş bileti devletten yani, yazıklar olsun.
    Cevapla
  • verme 1 gün önce Şikayet Et
    cerza yok diye takan yok ulkeye gelip giden herkesin parmak izini alin bence sahte kimlik pass ile ne kadar hain var ise gelip gidiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Ensesine bir kurşun yerine, ödül gibi ceza.
    Cevapla
  • M. may 1 gün önce Şikayet Et
    İnanmıyorum yaa!!! Ne demek sınırdışı? Neden cezaevi değil, neden yargılama değil, gerçekten inanamıyorum, lütfen yanlış bilgi deyin, yalanlayın bunu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merih'i firari Naki'yle bir tuttu! Özgür Özel'in skandal benzetmesine Hamza Dağ’dan tepki
SSK ve BAĞ-KUR emeklisine zam! İşte eski kök maaş ve yeni maaş tutarları