Sarıyer'de yabancı iş adamlarını bıçakla tehdit eden şahıs tutuklandı!

Elinde bıçak olan bir şahıs, Türkiye'ye milyonlarca dolar yatırım yapan iş insanlarının da aralarında bulunduğu Arap turistleri tehdit etmişti. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

GİRİŞ 02.07.2024 17:53 GÜNCELLEME 02.07.2024 17:53
Bu Habere 218 Yorum Yapılmış

Aralarında Türkiye'ye milyonlarca dolar yatırım yapan iş insanları Khaled Fouzan ve İbrahim Al Hudaithi'nin de bulunduğu Arap turistleri tehdit eden şahsın tepki çeken görüntülerinin ardından harekete geçilmişti. 

Turistlerin masasına doğru elindeki bıçağı sallayan şahıs, tehditleriyle birlikte sinkaflı küfürler savurmuş, görüntüler büyük tepki toplamıştı. 

"BEN TÜRK'ÜM ARAP MARAP ANLAMAM"

"Delikanlınız gelsin! Ben Türk'üm Arap marap anlamam. Kimsiniz siz! Benim ülkem burası. Bıçak burada, sokmazsam..." ifadeleriyle birlikte ağzından küfür eksik olmayan saldırganın o anları, kafiledeki bir turist tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

PROVOKATÖR TUTUKLANDI

Görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

İşlemleri için emniyete götürülen M.İ.'nin olay esnasında alkollü olduğu belirlenirken şüpheli 'kasten yaralama' ve 'görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şahsın tutuklandığı anların görüntülerini paylaşırken; "M.İ. isimli şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 218
  • KAYA 1 gün önce Şikayet Et
    Bu tip alçaklar zirve yaptı. Ciddi önlem alınmalı...
    Cevapla
  • Sebahattin 1 gün önce Şikayet Et
    Kasten yaralama,engeleme boş iş..halkı kin ve nefrete sürükleme,provakatif eylemler,ajanlık faaliyetlerinden tutuklanması gerekir...iki gün yatırıp salıvermekle bu işler düzelmez.
    Cevapla
  • kemal Z 1 gün önce Şikayet Et
    bir iki gün yada bir yıl yatar çıkar Türkiye de Adalet bu kadar
    Cevapla
  • eyüp 1 gün önce Şikayet Et
    böyle manyak insanlara göz açtırmamak gerekiyor Ellerine sağlık Emniyet güçlerimizin hakimlerimiz göz yummaması gerekir serbest kalmaması elzem
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 gün önce Şikayet Et
    Bu insan musfettesine lütfen en ağır cezayı verin. Bu beyinsiler ile aynı havayı solumak bile zul dür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'de otel fiyatları, Dubai ve Paris'i geçti
Sevinçte de, hüzünde de, hassasiyette de milletin aynası oldular... İşte 'Bizim Çocuklar'