PKK'lı teröristlerden Irak'ta alçak oyun: Köyü ateşe verdiler!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK mensuplarının, Irak'ın kuzeyinde yer alan Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurarak, Dergele köyünü tamamen ateşe verdiğini bildirdi.

GİRİŞ 03.07.2024 12:48 GÜNCELLEME 03.07.2024 13:53
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, PKK'lı teröristlerin, Irak'ın kuzeyinde yer alan Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurarak, Dergele köyünü tamamen ateşe verdiğini açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki köylere giren ve sivilleri kalkan olarak kullanarak Türk Silahlı Kuvvetleri birliklerine havan atışı gerçekleştiren teröristlerin, yerlerinin tespit edilememesi için ormanları ateşe vermeye başladığı belirtildi.

"TERÖRİSTLER, KENDİLERİNİ BEKLEYEN SONDAN KURTULAMAYACAK"

PKK'lı teröristlerin kaçacak yerlerinin kalmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"PKK'lı teröristler, şimdi de Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurdu. Köylülerin hayatını hiçe sayarak köy içindeki mühimmat depolarını patlatan teröristler, Dergele köyünü ise tamamen ateşe verdi. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ise masum sivillere, çevreye ve doğaya zarar gelmemesi için operasyonlarına dikkatli şekilde devam ediyor. Teröristler ne yaparsa yapsın kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak."

Açıklamada, terör örgütü PKK mensuplarının köylerde mühimmat depolarını ateşe verdiği anlara ilişkin görüntüler de paylaşıldı.

KAYNAK: HABER7, AJANSLAR
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 52
  • Ahmed 2 gün önce Şikayet Et
    Küresel çetenin torunları.
    Cevapla
  • Musa 2 gün önce Şikayet Et
    BU itleri gördüğümüz yerde sorgusuz sualsiz gebertmek boynumuzun borcudur. Acımayın acınacak hale gelirsin. PKK lı gördün mü gebert ,
    Cevapla
  • hasan 2 gün önce Şikayet Et
    biz oralara bayrağımızı dikmezsek daha çok başımıza belalar açacaklar çok geciktik.
    Cevapla
  • l.s.yıldız 2 gün önce Şikayet Et
    bu pkk liler dağlarda yaşaya yaşaya mağara adamına döndüler
    Cevapla
  • Behlüldane 2 gün önce Şikayet Et
    Haclı büyük iblisin PKKli İsrailitleri Allah kahretsin Allahin laneti pkk li cocuk katillerinin üzerine olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail, Gazze'de toplu katliam yaptı! Çok sayıda şehit ve yaralı var
Kanal 7 Medya Grubu 30 yılını kutluyor